Μέρκελ: Δεν βάζω εγώ πλυντήριο, αυτά τα κάνει ο άντρας μου

Η Άνγκελα Μέρκελ έχει αποδείξει πως όταν θέλει έχει χιούμορ. Όπως έκανε όταν τη ρώτησαν ποιες «έξυπνες» συσκευές χρησιμοποιεί στο σπίτι της.

Η καγκελάριος της Γερμανίας βρέθηκε την Τρίτη (01.12.2020) στην τεχνολογική σύνοδο που φιλοξενήθηκε στην καγκελαρία. Και πέρα από τις… γκριμάτσες της όταν έβλεπε τα εκθέματα, η Άνγκελα Μέρκελ ρωτήθηκε και για τη σχέση της με την τεχνολογία. Κι εκεί αποκάλυψε πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα… πλυντήρια.

«Τι είδους έξυπνη τεχνολογία έχετε στο σπίτι σας; Πότε λειτουργεί το πλυντήριό σας;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος. Και αυτό που άκουσε από το στόμα της Άνγκελα Μέρκελ, μάλλον δεν το περίμενε.

«Για να είμαι ειλικρινής, ο σύζυγός μου ασχολείται με αυτά. Εκείνος το βάζει (το πλυντήριο)». «Το βράδυ ελπίζω (σ.σ. για να εξοικονομεί ενέργεια)» τη ρώτησε η δημοσιογράφος και η Μέρκελ ήταν ξανά… ειλικρινής: «για να το βάλουμε το βράδυ θα χρειαζόμασταν πιο χοντρούς τοίχους για να μην το ακούω να λειτουργεί συνέχεια».

Η Άνγκελα Μέρκελ αποκάλυψε και το αυτοκίνητο που θα ήθελε να έχει σε 10 χρόνια. «Σε 10 χρόνια, όταν θα είμαι 76, ελπίζω να έχω ένα αυτόνομο αυτοκίνητο, ώστε όταν δεν θα μπορώ πια να οδηγώ τόσο καλά ή να βλέπω τόσο καλά, να μπορώ ακόμα να πηγαίνω στην εξοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Κορονοϊός – Κίνα: Βρέθηκε εστία μόλυνσης σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος

Κορονοϊός – Κίνα: Βρέθηκε εστία μόλυνσης σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Κίνα. Για πρώτη φορά ανακοινώθηκε ότι εντοπίστηκε εστία μολύνσεων covid-19 (ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός) μεταξύ των εργαζομένων σε εγχώριο ... Διαβάστε περισσότερα
Ιαπωνία: Ακόμα και ποινές φυλάκισης για όσους δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Ιαπωνία: Ακόμα και ποινές φυλάκισης για όσους δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ενέκρινε την Παρασκευή (22/1) δύο νομοσχέδια που έχουν στόχο να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της ... Διαβάστε περισσότερα