Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μέρκελ και Σούλτς τα υπολείμματα του Χίτλερ!

Μέρκελ - Χίτλερ

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας AKSAM δείχνει τις διαθέσεις του καθεστώτος Ερντογάν που συχνά κάνει αναφορές στον Χίτλερ και τους ναζί.

Αν και η συγκεκριμένη εφημερίδα θεωρείται ήπιων τόνων το σημερινό της πρωτοσέλιδο με την Μέρκελ ως Χίτλερ δείχνει… πολλά.

Η Άγκελα Μέρκελ μοιάζει να έχει… μουστάκι. Για την ακρίβεια οι υπεύθυνοι της εφημερίδας έβαλαν το όνομά της σε σημείο όπου να παραπέμπει στο μουστάκι του Χίτλερ. Υπό τον τίτλο υπολείμματα του Χίτλερ το μήνυμα είναι σαφές. Όπως άλλωστε και η νευρικότητα στην Τουρκία για τη στάση της Γερμανίας έναντι του καθεστώτος Ερντογάν.

Χίτλερ

Για όλα φταίει το ντιμπέιτ

Το άρθρο αναφέρει πως άσχετα από το ποιος θα κερδίσει στις εκλογές ο πραγματικός νικητής θα είναι οι διακρίσεις και ο ρατσισμός.Όλα αυτά ως αντίδραση στη στάση και των δύο υποψηφίων για την Καγκελαρία έναντι της Τουρκίας. Άνγκελα Μέρκελ και Μάρτιν Σουλτς έδειξαν σαφώς ότι δεν επιθυμούν την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Η Άνγκελα Μέρκελ πάντως ήταν πιο διαλλακτική, τονίζοντας ότι υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα και η κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών δεν βοηθά στην επίλυσή τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις