Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μέση Ανατολή: «Εκτοξευτές ρουκετών της Χαμάς σε παιδικές χαρές στη Γάζα» – Βίντεο του ισραηλινού στρατού

Μέση Ανατολή: «Εκτοξευτές ρουκετών της Χαμάς σε παιδικές χαρές στη Γάζα» – Βίντεο του ισραηλινού στρατού
Twitter

Εκτοξευτές ρουκετών της Χαμάς κοντά αλλά και μέσα σε παιδικές χαρές στη Γάζα, υποστηρίζουν ότι βρήκαν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ (IDF). Οι Ισραηλινοί, μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο που, σύμφωνα με τους ίδιους, αποδεικνύει τους ισχυρισμούς τους.

Εκτοξευτές ρουκετών της Χαμάς σε κοντινή απόσταση από μία πισίνα και μία παιδική χαρά, δήλωσαν ότι εντόπισαν οι χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ, οι οποίες επιχειρούν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Δημοσίευσαν και πλάνα από στρατεύματα που εντόπισαν τις θέσεις εκτόξευσης πυραύλων, 30 μέτρα μακριά από σπίτια της περιοχής.

Τον πολεμικό εξοπλισμό βρήκαν στρατεύματα της 551ης Ταξιαρχίας, ενώ άλλο βίντεο δείχνει δυνάμεις της 401ης Ταξιαρχίας να εντοπίζουν έναν αριθμό εκτοξευτών ρουκετών μέσα σε μία παιδική χαρά και ένα πάρκο ψυχαγωγίας.

«Αυτό είναι μία ακόμη απόδειξη της συνεχούς χρήσης του άμαχου πληθυσμού από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς ως ανθρώπινης ασπίδας για τρομοκρατικούς σκοπούς», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ (IDF).

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις