Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μέση Ανατολή: Οι τρομοκράτες της Χαμάς περιγράφουν τις δολοφονίες που έκαναν στο Ισραήλ στις 7η Οκτωβρίου – Ηχητικό ντοκουμέντο

Μέση Ανατολή: Οι τρομοκράτες της Χαμάς περιγράφουν τις δολοφονίες που έκαναν στο Ισραήλ στις 7η Οκτωβρίου – Ηχητικό ντοκουμέντο

Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει οι φρικαλεότητες των τρομοκρατών της Χαμάς κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. 

Έχουν περάσει 20 μετά τη δολοφονική επιχείρηση της Χαμάς στο Ισραήλ και στη δημοσιότητα έρχεται ένα ηχητικό ντοκουμέντο που περιέχει τις συνομιλίες των ενόπλων κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Ένας από τους τρομοκράτες της Χαμάς φέρεται να επικοινωνεί με τον διοικητή του στη Λωρίδα της Γάζας περιγράφοντάς τους τις δολοφονίες και τις φρικαλεότητες που έκανε ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Στις συνομιλίες αναφέρονται ότι μπήκαν στα σπίτια και σκότωσαν κόσμο και μάλιστα ο αρχηγός τον ρωτάει τι έγινε εκεί μέσα σε αυτά. Ο τρομοκράτης της Χαμάς του λέει να μην κλείσει το τηλέφωνο για να ακούσει τους πυροβολισμούς.

«Ορκίζομαι, θα τους σκοτώσω. Είμαστε μέσα. Αυτοί ζουν ευτυχισμένοι και εμείς εκτοπισμένοι» λέει ο τρομοκράτης στο τηλεφώνημα.  «Θέλω να πυροβολήσω την πόρτα» αναφέρει και μάλιστα ακούγονται πυρά. «Τα παιδιά θέλουν να μιλήσουν στους γονείς τους και να πουν αντίο».

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις