Κόσμος

Μέση Ανατολή: Οι τρομοκράτες της Χαμάς περιγράφουν τις δολοφονίες που έκαναν στο Ισραήλ στις 7η Οκτωβρίου – Ηχητικό ντοκουμέντο

Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει οι φρικαλεότητες των τρομοκρατών της Χαμάς κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. 

Έχουν περάσει 20 μετά τη δολοφονική επιχείρηση της Χαμάς στο Ισραήλ και στη δημοσιότητα έρχεται ένα ηχητικό ντοκουμέντο που περιέχει τις συνομιλίες των ενόπλων κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Ένας από τους τρομοκράτες της Χαμάς φέρεται να επικοινωνεί με τον διοικητή του στη Λωρίδα της Γάζας περιγράφοντάς τους τις δολοφονίες και τις φρικαλεότητες που έκανε ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Στις συνομιλίες αναφέρονται ότι μπήκαν στα σπίτια και σκότωσαν κόσμο και μάλιστα ο αρχηγός τον ρωτάει τι έγινε εκεί μέσα σε αυτά. Ο τρομοκράτης της Χαμάς του λέει να μην κλείσει το τηλέφωνο για να ακούσει τους πυροβολισμούς.

«Ορκίζομαι, θα τους σκοτώσω. Είμαστε μέσα. Αυτοί ζουν ευτυχισμένοι και εμείς εκτοπισμένοι» λέει ο τρομοκράτης στο τηλεφώνημα.  «Θέλω να πυροβολήσω την πόρτα» αναφέρει και μάλιστα ακούγονται πυρά. «Τα παιδιά θέλουν να μιλήσουν στους γονείς τους και να πουν αντίο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πύρινη κόλαση» σε αποθήκη πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια, επτά αγνοούμενοι - Η στιγμή των εκρήξεων
Συγγενείς αγνοουμένων δεν έκρυψαν την οργή τους, κατηγορούν τους πυροσβέστες πως δεν «επικεντρώνονται στους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν μέσα στην αποθήκη και πιθανόν σκοτώθηκαν»
Εκρήξεις σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια
«Χαστούκι» σε Τραμπ από δικαστή: Μετανάστες που έχουν μπει παράνομα στις ΗΠΑ μπορούν να ζητήσουν άσυλο
«Τίποτα στον νόμο για τη μετανάστευση και την υπηκοότητα, ή στο Σύνταγμα, δεν δίνει στον πρόεδρο ή αντιπροσώπους του τις υπερβολικές εξουσίες που επικαλείται στη διακήρυξη και στις οδηγίες για την εφαρμογή της», αναφέρει ο δικαστής
Μετανάστες
Τραμπ εκτός ελέγχου: Οι σκοταδιστικές απειλές εκτέλεσης μεταναστών στο «Alligator Alcatraz» και ο Λευκός Οίκος ως τσιφλίκι
Από το βίντεο AI με το όραμά του για το «Αλκατράζ με αλιγάτορες: Για να κάνουμε την Αμερική ασφαλή ξανά», που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Twitter
Ντόναλντ Τραμπ
4