Κόσμος

Μέση Ανατολή: Στη Ραμάλα βρίσκεται ο Άντονι Μπλίνκεν μετά τις επαφές του στο Ισραήλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Εξωτερικών ΗΠΑ, Αντονι Μπλίνκεν, που κάνει επίσκεψη στη φλεγόμενη Μέση Ανατολή έφθασε πριν από λίγο σήμερα (30.11.2023) στην Ραμάλα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης και ξεκίνησε ήδη η συνάντησή του με τον πρόεδρο της Παλαστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

Ο Άντονι Μπλίνκεν έφθασε στην έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής στη Ραμάλα της Μέσης Ανατολής με φάλαγγα θωρακισμένων οχημάτων και κάτω φυσικά από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Άντονι Μπλίνκεν ήταν στην Ιερουσαλήμ όπου είχε συνομιλίες με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
6
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ – «Προτεραιότητα ο GSI»
«Το έργο θα συμβάλει στην άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου, θα ενισχύσει την ασφάλεια εφοδιασμού του Ισραήλ και θα επιτρέψει αμφίδρομες ροές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου»
Στιγμιότυπο από εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης 14