Κόσμος

Μετά τη Nutella σκοτωμός για Pampers! [vid]

Ιστορία γράφει αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Γαλλία. Μετά τον κακό χαμό που προκάλεσε όταν έβαλε προσφορά τη Nutella πουλώντας το κάθε τεμάχιο κάτω από 2 ευρώ, τώρα έκανε το ίδιο με βρεφικές πάνες.

Οι καταναλωτές τρελάθηκαν και πάλι και ίσως δικαιολογημένα, αφού η προσφορά του σούπερ μάρκετ, αφορούσε την πολύ γνωστή εταιρεία με βρεφικές πάνες, Pampers.

Με άλλα λόγια, οι καταναλωτές δεν σκοτώθηκαν για να… γλυκαθούν αλλά για να αγοράσουν φθηνά ένα πολύ βασικό αγαθό για τις οικογένειες με μωρά.

Αυτή την φορά όμως είχαν προετοιμαστεί. Σε πολλά καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην πόλη Μέτς της Γαλλίας, υπήρχαν αστυνομικοί για να αποτρέψουν τα επεισόδια που είχαμε την προηγούμενη φορά. Και τώρα πάντως επικράτησε πανζουρλισμός με τους πολίτες να βάζουν στο καρότσι τους όσες περισσότερες πάνες μπορούσαν.

Δείτε τον “σκοτωμό” για τις πάνες

https://youtu.be/MbtKu2y1pso

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Εκτιμάται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μεταξύ των υποψηφίων για το Νόμπελ Ειρήνης» λέει η νορβηγική επιτροπή
Η Γιούλια Ναβάλναγια, συζύγου του Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι και η οργάνωση αρωγής Αίθουσες Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών είναι φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης
Ένα αντίγραφο του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης βρίσκεται στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Νόμπελ, όπου ανακοινώνεται ο νικητής, στο Όσλο της Νορβηγίας
Έως την Παρασκευή η νέα πρόταση του Ιράν στις ΗΠΑ – Το σχέδιο της CENTCOM για τον έλεγχο τμήματος των Στενών του Ορμούζ
Επιμένει για διαπραγματεύσεις μέσω τηλεφώνου ο Αμερικανός πρόεδρος - «Εκμεταλλεύεται τις εσωτερικές διαιρέσεις», λέει ο Ιρανός βασικός διαπραγματευτής
Στενά Ορμούζ