Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

MH17: Πατέρας τριών θυμάτων κατά Τραμπ: «Φιλάς τον κ@λο του ανθρώπου που έριξε το αεροπλάνο!»

MH17: Πατέρας τριών θυμάτων κατά Τραμπ: «Φιλάς τον κ@λο του ανθρώπου που έριξε το αεροπλάνο!»

Ο πατέρας τριών παιδιών από την Αυστραλία που ήταν στην μοιραία πτήση της Malaysia Airlines το 2014 με τους 298 νεκρούς ξέσπασε κατά του Ντόναλντ Τραμπ για την στάση που κράτησε στην συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ελσίνκι.

Το αεροπλάνο είχε συντριβεί στην Ουκρανία στις 17 Ιουλίου του 2014 όταν το χτύπησε ρωσικός πύραυλος. Τα παιδιά του Αντονι Μάσλιν,  ήταν μέσα στο μοιραίο αεροπλάνο και ανήμερα της επετείου της τραγωδίας εξέφρασε την οργή του. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες ρωσικός πύραυλος έριξε το αεροπλάνο κάτι το οποίο δεν αποδέχεται η Μόσχα.

Ο Αντονι Μάσλιν απευθυνόμενος στον αμερικανό Πρόεδρο έγραψε στο Facebook:

«Το ότι η πτήση MH17 ανατινάχτηκε στον αέρα και 298 αθώοι πολίτες δολοφονήθηκαν είναι ένα αδιάψευστο γεγονός. Το ότι το αεροπλάνο χτυπήθηκε από έναν ρωσικό πύραυλο είναι ένα αδιάψευστο γεγονός. Το ότι μέσα στο αεροπλάνο ήταν τα 3 μας παιδιά και ο παππούς τους και σκοτώθηκαν και καταστράφηκαν οι ζωές μας και άλλες τόσες ζωές είναι ένα αδιάψευστο γεγονός. Το ότι ο άνδρας που του φιλάς τον κώλο το έκανε αυτό και συνεχίζει να ψεύδεται είναι ένα αδιάψευστο γεγονός».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις