Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

MH370: Έχασε γρήγορα ύψος πριν εξαφανιστεί!

Φωτογραφία: EPA (Αρχείου)
Φωτογραφία: EPA (Αρχείου)

Νέα δεδομένα στο θρίλερ της εξαφάνισης της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines που χάθηκε από προσώπου γης στις 8 Μαρτίου 2014. Το μοιραίο Boeing που είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας με προορισμό το Πεκίνο άρχισε να χάνει ξαφνικά ύψος, ενώ του είχαν τελειώσει τα καύσιμα!

Τα νέα δεδομένα έρχονται στο φως μέσα από αναφορά της αρμόδιας υπηρεσίας ασφαλείας των πτήσεων της Αυστραλίας. Στην έκθεση των Αυστραλών εμπειρογνωμόνων αναφέρεται ότι το μοιραίο αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες έχασε ξαφνικά ύψος καθώς τελείωσαν τα καύσιμα. Και όλα έγιναν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Η εξαφάνιση της πτήσης MH370 θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στη σύγχρονη ιστορία της πολιτικής αεροπορίας. Ακόμη και σήμερα, δεν έχει εντοπιστεί η άτρακτος του αεροπλάνου, παρά μόνο μερικά κομμάτια από το μοιραίο Boeing. Ακόμη και σήμερα κανείς δεν ξέρει γιατί συνέβη μια από τις πλέον πολύνεκρες αεροπορικές τραγωδίες, ούτε φυσικά έχουν βρεθεί οι σοροί επιβατών και μελών του πληρώματος.

Η αρμόδια υπηρεσία της Αυστραλίας ( ATSB) που ηγείται των ερευνών, στην αναφορά της που δημοσιοποιήθηκε αναφέρει ότι η ανάλυση των εξαρτημάτων από τις πτέρυγες του αεροσκάφους που έχουν βρεθεί, δείχνει ότι το αεροπλάνο δεν είχε προετοιμαστεί για προσγείωση, κατά την εξαφάνισή του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε