Κόσμος

Μη σου τύχει! Έκλεψε αυτοκίνητο από εκκλησία και βρήκε μέσα… πτώμα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας κλέφτης στο Λος Άντζελες μετάνιωσε πικρά την απόφασή του να κλέψει ένα αυτοκίνητο που βρήκε έξω από εκκλησία της πόλης. Γιατί; Γιατί “επιβάτης” ήταν ένα… πτώμα!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, το άφησε έξω από την εκκλησία, με αναμμένη τη μηχανή, προκειμένου να μεταφέρει στο εσωτερικό της ένα άλλο πτώμα.

Το πρώτο πτώμα βρισκόταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο όταν ο δράστης το έκλεψε, προφανώς χωρίς να αντιληφθεί ότι ο «επιβάτης» ήταν νεκρός.

Την Τετάρτη, το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες κάλεσε μέσω του Twitter τον ύποπτο να επιστρέψει το πτώμα.

Ο δράστης συνελήφθη τελικά το πρωί της Πέμπτης, μετά από καταδίωξη σε έναν αυτοκινητόδρομο και αφού το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Το πτώμα βρισκόταν ακόμη μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ και προκαλεί τον Τραμπ: «Δεν θα κατακτηθούν με tweets και αεροπλανοφόρα»
Χώρες όπως το Κατάρ και το Πακιστάν λειτουργούν ως δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό τον αμοιβαίο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ