Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μια αγάπη γεννιέται – Ο Ζόραν Ζάεφ ακολούθησε τον Τζορτζ Σόρος και στο twitter

Μια αγάπη γεννιέται – Ο Ζόραν Ζάεφ ακολούθησε τον Τζορτζ Σόρος και στο twitter

Συμπάθεια με την πρώτη ματιά πρέπει να ήταν για τον Ζόραν Ζαεφ και τον Τζορτζ Σόρος. Οι δυο άνδρες που συναντήθηκαν στο Νταβός φρόντισαν να ενημερώσουν όλο τον πλανήτη για την συνάντηση αυτή ποζάροντας μαζί αγκαλιά.

Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με το μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός και τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Όπως έγραψε, οι δύο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

“Η ένταξη της ”Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών”, αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.

Και σήμερα το πρωί προκειμένου να συσφίξει πιο πολύ τις σχέσεις του με τον Τζόρτζ Σόρος, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων αποφάσισε να τον ακολουθήσει στο twitter. Ιδού η απόδειξη:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις