Κόσμος

Μια γυναίκα ήταν ο μεγάλος έρωτας της Γουίτνεϊ Χιούστον

Ένα ντοκιμαντέρ που φέρνει στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της ταραχώδους ζωής της τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ταινία με τίτλο «Whitney: Can I Be Me» μέσα από εικόνες μπροστά και πίσω από τα παρασκήνια που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ξανά, επιχειρεί να φωτίσει σημεία της ζωής της τα οποία αν και αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης παρέμειναν στη σκιά.

Εκτός των άλλων στην ταινία αποκαλύπτεται η ερωτική σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τη βοηθό και καλύτερη φίλη της, Ρόμπιν Κρόφορντ, σχέση για την οποία υπήρχαν φήμες για πολλά χρόνια. «Η Ρόμπιν της δημιουργούσε ασφάλεια. Με αυτήν η Γουίτνεϊ αισθανόταν ασφαλής και άνετη», υποστηρίζει στην ταινία η στυλίστρια Ελίν Λαβάρ, που ήταν στενή φίλη της τραγουδίστριας. «Δεν νομίζω ότι ήταν ομοφυλόφιλη. Νομίζω ότι ήταν αμφιφυλόφιλη», προσθέτει η Λαβάρ.

Παράλληλα, η ταινία δείχνει ότι η Χιούστον, που γνώρισε την Κρόφορντ στην εφηβεία της στο Νιου Τζέρσι και που στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Μπόμπι Μπράουν, βρίσκονταν διαρκώς στη μέση μιας ανταγωνιστικής σχέσης μεταξύ της Κρόφορντ και του συζύγου της.

Από την άλλη παρουσιάζονται νέες και αρχειακές εις βάθος συνεντεύξεις από μέλη της οικογένειας, φίλους και ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στη Χιούστον, στις οποίες τα γεγονότα για τη σχέση αυτή παρουσιάζονται κάπως διαφορετικά. Αφήνεται να εννοηθεί ότι η σχέση αυτή αν και ερωτική ήταν περισσότερο πλατωνική και ότι η απομάκρυνση της από τη ζωή της σούπερ σταρ ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνέβαλαν στην πτώση της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Mirror: Οι φωτιές στην Αιγιάλεια έκαναν στάχτη το όνειρο οικογένειας από τη Βρετανία για μια νέα ζωή στην Πελοπόννησο – «Δεν χάσαμε μόνο ένα σπίτι»
Το δημοσίευμα περιγράφει πώς το σπίτι που έχτισαν με κόπο καταστράφηκε ολοσχερώς λίγες ημέρες πριν από τη μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα
Βρετανοί, φωτιά Πελοπόννησος 8
Ανακατατάξεις στο τμήμα AI της Google: Ο Ντέμης Χασάμπις αναβαθμίζεται σε πρόεδρο της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονα της Alphabet
Ο Τζεφ Ντιν και ο Σαντζάι Γκεμαβάτ αποχωρούν για να ιδρύσουν τη Discovery Loop, ενώ ο Κοράι Καβουκτσούογλου αναλαμβάνει διευρυμένες αρμοδιότητες στη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης
Ντέμης Χασάμπης
Ιράν και Ομάν συμφώνησαν νέα ναυτιλιακή οδό στα Στενά του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι έχουν καθοριστεί οι γεωγραφικές συντεταγμένες της διαδρομής, προειδοποιώντας ωστόσο ότι η συμφωνία δεν αρκεί από μόνη της για να εγγυηθεί την ασφάλεια της στρατηγικής θαλάσσιας οδού
REUTERS