Τετάρτη, 29 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μια συνοδός ανδρών εξηγεί γιατί οι άνδρες επιλέγουν να απατήσουν

Μια συνοδός ανδρών εξηγεί γιατί οι άνδρες επιλέγουν να απατήσουν

Μια συνοδός εξήγησε με βίντεό της γιατί οι άνδρες πληρώνουν για σεξ ακόμα και όταν έχουν συντρόφους που τις αγαπούν και τους αγαπούν. Η Bianca Sierra, από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μίλησε με ειλικρίνεια για τους πελάτες της.

Σε ένα viral βίντεο του TikTok, η Bianca αποκάλυψε ότι κάποιοι άνδρες το κάνουν γιατί θέλουν να εκπληρώσουν φαντασιώσεις ή να αναζητήσουν «επιβεβαίωση» από «νεότερες και πιο καυτές» γυναίκες. 

Είπε πως αυτό που ουσιαστικά ψάχνουν είναι το κυνήγι, όχι το ψάρι, και σε έχουν ήδη πιάσει. Γι’ αυτό κυνηγούν. «Αν δεν μπορούσαν να πληρώσουν για αυτό, δεν θα το έπαιρναν. Νομίζουν ότι όλοι τους θέλουν, δεν το θέλουν».

Τόνισε επίσης για την δουλειά της πως: «Δεν θέλω τον άνθρωπό σου. Θέλω τα λεφτά του. Μπορείς και καλύτερα. Αυτοί οι άνδρες φοβούνται να επικοινωνήσουν και να πουν ακριβώς αυτό που θέλουν. Είναι αγοράκια. Αν σε αφήσουν, δεν σε αφήνουν για κάποιον καλύτερο. Σε αφήνουν για κάποιον πιο εύκολο.”Είμαι εύκολη. Με πληρώνεις και είμαι δική σου. Δεν υπάρχει δουλειά να γίνει”.

Η Bianca πρόσθεσε πως οι περισσότεροι που απατούν νομίζουν ότι η γυναίκα τους δεν θα τους αφήσει και ας το μάθει. «Νομίζουν ότι η γυναίκα τους δεν θα τους αφήσει. Το κάνουν. Θα έπρεπε» και προσθέτει «αν νιώθεις ότι απατούν, απατούν. Αν νιώθεις ότι λένε ψέματα για κάτι, λένε ψέματα για κάτι. Αν δεν μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για αυτά τα πράγματα, είναι πραγματικά ο σύντροφός σου;»

Κλείνει με μια δήλωση στήριξης προς τις γυναίκες λέγοντας ότι: «Οι γυναίκες κυβερνούν τον κόσμο. Χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε τίποτα, και το ξέρουν αυτό. Και γι’ αυτό λένε ψέματα, χειραγωγούν, εξαπατούν, λατρεύουν και αγαπούν τη βόμβα».

Το βίντεο TikTok της Bianca έχει προβληθεί περισσότερες από 5,9 εκατομμύρια φορές και πολλές γυναίκες την ευχαρίστησαν για την ειλικρίνειά της.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις