Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Mica Paris: “Συναυλία με καλλιτέχνη σε ολόγραμμα; Σα να πηγαίνεις στο Μαντάμ Τισό”!

Mica Paris
Φωτογραφία από: Youtube

“Η συναυλία με καλλιτέχνη σε ολόγραμμα είναι σαν την επίσκεψη στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό”, εκτιμά η Mica Paris η οποία… έχει συγκεκριμένο λόγο για να το λέει.

H Mica Paris σύγκρινε την παρακολούθηση συναυλίας καλλιτέχνη σε ολόγραμμα με μια επίσκεψη στο δημοφιλές Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό (Madame Tussauds).

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός προέβη στο σχόλιο, καθώς προετοιμάζει την επιστροφή της στην Όπερα του Ντουμπάι την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου για μια συναυλία αφιερωμένη στην αείμνηστη “βασίλισσα της σόουλ”, Αρίθα Φράνκλιν.

Ξεκάθαρη η Mica Paris!

Όταν ρωτήθηκε αν το συναρπαστικό είδος συναυλιών υψηλής τεχνολογίας – στο οποίο μια ψηφιοποιημένη μορφή ενός καλλιτέχνη τραγουδάει προ-ηχογραφημένα τραγούδια με συγκρότημα μουσικών – θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την παραδοσιακή εμπειρία συναυλιών, η Mica Paris εκτίμησε οι “άνθρωποι είναι ο πραγματικός κόσμος”.

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές συναυλίες με τα ολογράμματα μουσικών θρύλων, όπως ο Ρόι Όρμπισον (ο οποίος πέθανε το 1988) και ο Ρόνι Τζέιμς Ντίο (ο οποίος πέθανε το 2010), καθώς και η μεγάλη τραγουδίστρια της όπερας, Μαρία Κάλλας (η οποία πέθανε το 1977).

“Τα σόου αυτά είναι σαν να πραγματοποιείς επίσκεψη στο Madame Tussauds. Είναι καλό να τους βλέπεις για λίγες ώρες εκεί, αλλά δεν θέλεις να τους δεις σε συναυλία. Δεν ανησυχώ για αυτό. Οι άνθρωποι είπαν πριν από χρόνια ότι το ebook θα σκοτώσει τη βιβλιοθήκη και τα βιβλιοπωλεία και αυτό δεν συνέβη ποτέ” τόνισε η Mica Paris στην εφημερίδα thenational.

“Αυτό συμβαίνει επειδή στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι είναι ο πραγματικός κόσμος” πρόσθεσε η τραγουδίστρια της σόουλ.

Η Mica Paris αναφερόμενη στην Αρίθα Φράνκλιν τόνισε ότι “ήταν αγαπητή αλλά ήταν επίσης αινιγματική. Είχε μια ταραγμένη ζωή, αλλά κατάφερνε παρ΄ όλα αυτά να αγγίζει πολλούς ανθρώπους με την ομορφιά της μουσικής της. Θέλω να τη δείξω στους ανθρώπους με τον δικό μου τρόπο, γιατί όλοι τη λατρεύουμε”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις