Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μικ Τζάγκερ: Η κόρη του, Τζέιντ Τζάγκερ, επιτέθηκε και χτύπησε αστυνομικό στην Ίμπιζα

Μικ Τζάγκερ: Η κόρη του, Τζέιντ Τζάγκερ, επιτέθηκε και χτύπησε αστυνομικό στην Ίμπιζα
Reuters

Συνελήφθη στην Ίμπιζα η κόρη του Μικ Τζάγκερ επειδή επιτέθηκε σε αστυνομικούς. Είχε προηγηθεί καβγάς σε εστιατόριο της πρωτεύουσας του νησιού, ανέφερε η ισπανική εφημερίδα El Pais.

Η 51χρονη Τζέιντ Τζάγκερ, η κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ, διέμενε σε ξενοδοχείο στην Ίμπιζα, το κοσμοπολίτικο αυτό ισπανικό νησί τουλάχιστον από τις 11 Μαΐου, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram.

Ωστόσο, συνελήφθη στις 17 Μαΐου, μαζί με τον συνοδό της. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός σε εστιατόριο, στην πρωτεύουσα του νησιού, ανέφερε η El Pais, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες.

Ο άνδρας που συνόδευε την Τζέιντ Τζάγκερ έγινε επιθετικός απέναντι στους σερβιτόρους και το ζευγάρι εκδιώχθηκε από το εστιατόριο. Καθώς εκείνος συνέχιζε να εκτοξεύει ύβρεις από τον δρόμο, κλήθηκε η αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας αντιστάθηκε, ενώ η Τζάγκερ τούς επιτέθηκε, με γρατζουνιές και γροθιές!

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή, 19 Μαΐου, σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα.

Η αστυνομία απέφυγε να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες που ανέφερε η El Pais στο ρεπορτάζ της.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις