Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Νέα στοιχεία για τον βασικό ύποπτο Christian Brueckner

Νέα στοιχεία κατά του Christian Brueckner, βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, ισχυρίζεται πως έχει Γερμανός εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση. 

Ο 44χρονος βιαστής, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης στη Γερμανία, θεωρείται από το περασμένο καλοκαίρι ως ο Νο1 ύποπτος για την εξαφάνισης της -τρίχρονης τότε- Μαντλίν από παραλιακό θέρετρο της Πορτογαλίας τον Μάιο του 2007. 

Ο εισαγγελέας Hans Christian Wolters αποκάλυψε πως η έρευνα σημείωσε μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες ημέρες, αλλά αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες. Όπως είπε στη βρετανική “Sun”: “Χτίζουμε ακόμα την υπόθεση και κάποια στιγμή στο μέλλον θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του, αλλά τώρα δεν είναι αυτή η ώρα… Δεν μπορώ να αποκαλύψω το είδος των αποδεικτικών στοιχείων που μας έδωσαν”.

Επίσης, πρόσθεσε πως “επιμέναμε ότι ο άντρας που έχουμε αναγνωρίσει ως βασικό ύποπτο είναι ο άντρας που πιστεύουμε πως έκανε το έγκλημα και δεν ψάχνουμε για κανέναν άλλο. Είμαι αισιόδοξος πως θα λύσουμε αυτή την υπόθεση”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γερμανική δικαιοσύνη ελπίζει πως θα μπορέσει να απαγγείλει κατηγορίες κατά του Brueckner μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις