Site icon NewsIT

Μικρή Μαντλίν: Νέα στοιχεία για τον βασικό ύποπτο Christian Brueckner

13.05.2021 | 13:29

Νέα στοιχεία κατά του Christian Brueckner, βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, ισχυρίζεται πως έχει Γερμανός εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση. 

Ο 44χρονος βιαστής, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης στη Γερμανία, θεωρείται από το περασμένο καλοκαίρι ως ο Νο1 ύποπτος για την εξαφάνισης της -τρίχρονης τότε- Μαντλίν από παραλιακό θέρετρο της Πορτογαλίας τον Μάιο του 2007. 

Ο εισαγγελέας Hans Christian Wolters αποκάλυψε πως η έρευνα σημείωσε μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες ημέρες, αλλά αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες. Όπως είπε στη βρετανική “Sun”: “Χτίζουμε ακόμα την υπόθεση και κάποια στιγμή στο μέλλον θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του, αλλά τώρα δεν είναι αυτή η ώρα… Δεν μπορώ να αποκαλύψω το είδος των αποδεικτικών στοιχείων που μας έδωσαν”.

Επίσης, πρόσθεσε πως “επιμέναμε ότι ο άντρας που έχουμε αναγνωρίσει ως βασικό ύποπτο είναι ο άντρας που πιστεύουμε πως έκανε το έγκλημα και δεν ψάχνουμε για κανέναν άλλο. Είμαι αισιόδοξος πως θα λύσουμε αυτή την υπόθεση”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γερμανική δικαιοσύνη ελπίζει πως θα μπορέσει να απαγγείλει κατηγορίες κατά του Brueckner μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version