Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Νέες εξελίξεις με τον Γερμανό παιδόφιλο και δολοφόνο!

Μικρή Μαντλίν: Νέες εξελίξεις με τον Γερμανό παιδόφιλο και δολοφόνο!

Ραγδαίες είναι καθημερινά οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν. Ο δολοφόνος μικρών παιδιών και παιδόφιλος Martin Ney δεν φαίνεται να είναι ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Σύμφωνα με την ευρείας κυκλοφορίας πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha, ο 48χρονος καταδικασμένος Γερμανός παιδόφιλος και δολοφόνος Martin Ney δεν είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Έγραψε σήμερα: «Ο γερμανός παιδόφιλος ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία τριών παιδιών και την σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων άλλων κατονομάστηκε από τον Βρετανικό Τύπο ως ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Όμως, δεν είναι αυτός ο άνδρας που είναι στο μικροσκόπιο των Πορτογαλικών αρχών».

Ο Γερμανός είχε ήδη εξεταστεί από τις πορτογαλικές αρχές για την υπόθεση της Μαντλίν αλλά αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του.

Ο Ney είχε κατονομαστεί ως ύποπτος από τον πρώην ντετέκτιβ Goncalo Amaral. Έμοιαζε μάλιστα με τον άνδρα που κινείτο ύποπτα πριν την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν στις 3 Μαΐου του 2007.

Ο Γερμανός παιδόφιλος και δολοφόνος εργαζόταν για μια ευαγγελική εκκλησία σε ένα πρόγραμμα για άστεγους στην Πορτογαλία την εποχή που εξαφανίστηκε η Μαντλίν. Είχε ανακριθεί για την εξαφάνιση ενός αγοριού από την Γερμανία που εξαφανίστηκε από παραλία της Αλγκάρβε τον Ιούνιο του 1996 αλλά δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

πηγή: DailyMirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις