Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Κρίστιαν Μπρίκνερ για 5 σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά

Νέο ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 45χρονου Κρίστιαν Μπρίκνερ, του υπόπτου και για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, εξέδωσε δικαστήριο του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία, για 5 υποθέσεις με σεξουαλικές επιθέσεις κατά παιδιών.

Όπως μεταδίδει σήμερα (28.11.2022) η Der Spiegel, στις 5 υποθέσεις με σεξουαλικές επιθέσεις κατά παιδιών, δεν περιλαμβάνεται αυτή της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007 στην Πορτογαλία.

Η έκδοση εντάλματος σύλληψης έχει σκοπό ώστε ο 45χρονος Γερμανός να μην αποφυλακιστεί μετά την έκτιση της ποινής του. Ο Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή 7ετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

Οι πέντε νέες υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Μπρίκνερ αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανηλίκων που σημειώθηκαν μεταξύ του 2000 και του 2017 πάλι στην Πορτογαλία, σύμφωνα με την εφημερίδα Braunschweiger Zeitung.

Ο 45χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν από δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πράια ντα Λουζ, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία, όπου η οικογένεια του τότε 3χρονου κοριτσιού έκανε διακοπές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις