Κόσμος

Μικρή Μαντλίν: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Κρίστιαν Μπρίκνερ για 5 σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 45χρονου Κρίστιαν Μπρίκνερ, του υπόπτου και για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, εξέδωσε δικαστήριο του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία, για 5 υποθέσεις με σεξουαλικές επιθέσεις κατά παιδιών.

Όπως μεταδίδει σήμερα (28.11.2022) η Der Spiegel, στις 5 υποθέσεις με σεξουαλικές επιθέσεις κατά παιδιών, δεν περιλαμβάνεται αυτή της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007 στην Πορτογαλία.

Η έκδοση εντάλματος σύλληψης έχει σκοπό ώστε ο 45χρονος Γερμανός να μην αποφυλακιστεί μετά την έκτιση της ποινής του. Ο Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή 7ετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

Οι πέντε νέες υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Μπρίκνερ αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανηλίκων που σημειώθηκαν μεταξύ του 2000 και του 2017 πάλι στην Πορτογαλία, σύμφωνα με την εφημερίδα Braunschweiger Zeitung.

Ο 45χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν από δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πράια ντα Λουζ, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία, όπου η οικογένεια του τότε 3χρονου κοριτσιού έκανε διακοπές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα του ιρανικού στρατού στις ΗΠΑ: Είμαστε πιο ισχυροί  απ’ ό,τι όταν άρχιζε ο πόλεμος
«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι σήμερα σε επίπεδο συναγερμού υψηλότερο και πιο ισχυρές από ό,τι ήταν στην αρχή του πολέμου», τόνισε ο εκπρόσωπός τους Μοχαμάντ Ακραμινιά
Ιράν
Τόμας Μαρκλ: Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του πατέρα της Μέγκαν – Οι καταγγελίες του γιου του και τα ευρήματα φρίκης στις αποθήκες σε Μεξικό και Φιλιππίνες
Γυμνές φωτογραφίες, υλικό κακοποίησης παιδιών, VHS και Dark Web στη σκιά της θυελλώδους σχέσης με τη Μέγκαν Μαρκλ - Σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 82χρονος
Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της Τόμας
Ο Στίβεν Μίλερ, αρχιτέκτονας της αντιμεταναστευτικής πολιτικής του Τραμπ νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
Ο Μίλερ, μεγαλωμένος στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες, υπεραμύνθηκε τότε σθεναρά της απόφασης του προέδρου Τραμπ απέναντι σε όσους τον κατηγορούσαν για αυταρχισμό
Ο Στίβεν Μίλερ