Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Θρίλερ με τις έρευνες – Άδειασαν τα ταμεία

Μαντλίν

Με την αγωνία της εξασφάλισης επιπλέον χρηματοδότησης για συνέχιση των ερευνών αναζήτησης της μικρής Μαντλίν ζουν η Kate και ο Gerry McCann.

Θα μπορούσε στο τέλος της εβδομάδας να μπει τέλος στις έρευνες αναζήτησης για τη μικρή Μαντλίν. Αυτό γιατί εξαντλούνται οι πόροι στα ταμεία και θα πρέπει να εξασφαλίσουν επιπλέον χρηματοδότηση.

Συγκεκριμένα οι πόροι για τις έρευνες αναζήτησης της μικρής Μαντλίν και την επιχείρηση Grange αναμένεται να τελειώσουν μέχρι το Σάββατο.

Μαντλίν

Η οικογένεια της μικρής Μαντλίν ζει με την αγωνία αυτές τις μέρες. Δεν ξέρουν αν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν επιπλέον χρηματοδότηση για τη συνέχιση των ερευνών.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα όπου έκανε διακοπές η οικογένεια στην Praia da Luz στην Πορτογαλία τον Μάιο του 2007.

https://www.youtube.com/watch?v=QgaST_HOI6w

Μικρή Μαντλίν: Αβέβαιο το μέλλον των ερευνών

Η Scotland Yard ζήτησε από το υπουργείο Εσωτερικών επιπλέον χρηματοδότηση για να ακολουθήσει μια τελική γραμμή έρευνας.

Δεν έχει ωστόσο ανακοινωθεί αν θα εξασφαλίσουν επιπλέον πόρους. Η απάντηση θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Η γονείς της μικρής Μαντλίν, Kate και Gerry, έχουν υποσχεθεί να μην εγκαταλείψουν την ελπίδα να βρουν την κόρη τους.

“Φυσικά η Kate και ο Gerry ελπίζουν ότι το αίτημα της Met Police θα ικανοποιηθεί. Υπάρχουν ακόμα έρευνες που πρέπει να γίνουν και χρειάζονται επιπλέον πόροι. Παραμένουν ευγνώμονες στους αξιωματικούς που συνεχίζουν τις έρευνες για τη μικρή Μαντλίν”, τόνισε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ήταν τον Μάρτιο που το υπουργείο Εσωτερικών χορήγησε στους αξιωματικούς 85.000 λίρες για να καλύψουν τα επιχειρησιακά τους έξοδα. Για να συνεχίσουν την έρευνα μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου το 2017.

“Η χρηματοδότηση είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Θα ανακοινωθούν οι όποιες λεπτομέρειες για περαιτέρω χρηματοδότηση όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”, τόνισε εκπρόσωπος της Scotland Yard.

Πηγή: SUN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις