Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μήνας μέλιτος τέλος για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Μήνας μέλιτος τέλος για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Με αφορμή τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένο πλέον ζευγάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πάρτι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απόλαυσαν μια σύντομη απόδραση μετά τον γάμο τους το Σάββατο. Και επέστρεψαν για να τιμήσουν τον πρίγκιπα Κάρολο. Θα καθυστερήσουν για λίγο καιρό τον μήνα του μέλιτος.

Στο πάρτι για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου θα δώσουν το παρών πάνω από 6.000 άνθρωποι που συνδέονται μαζί του. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα απευθυνθούν δημόσια στη Μέγκαν Μαρκλ ως “Her Royal Highness” και ο κόσμος θα την αποκαλέσει “Ma’am”.

Μέγκαν Μαρκλ η απείθαρχη;

Το παλάτι του Κένσινγκτον έχει αρνηθεί να σχολιάσει το κατά πόσο η Μέγκαν Μαρκλ θα μείνει πιστή στο βασιλικό πρωτόκολλο.

Από το πλευρό του πρίγκιπα Καρόλου δεν έλειπε η γυναίκα του Δούκισσα της Κορνουάλης. Απουσίαζε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που βρισκόταν στο Μάντσεστερ για την πρώτη μαύρη επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε άδεια μητρότητας.

Στην πραγματικότητα ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει 70 ετών στις 14 Νοεμβρίου και αναμένεται να κάνει ένα ιδιωτικό πάρτι για την οικογένεια και τους στενούς του φίλους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις