Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Το μήνυμα της Asia Argento που θα συζητηθεί μετά την αυτοκτονία του Άντονι Μπουρντέν

Asia Argento Άντονι Μπουρντέν

Έχουν περάσει δέκα μέρες από την αυτοκτονία του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν. Το μήνυμα όλο νόημα της Asia Argento που προκαλεί αντιδράσεις.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Asia Argento ανέβασε ένα ακόμα μήνυμα λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του Άντονι Μπουρντέν. “Η ζωή είναι @@@ και μετά πεθαίνεις”.

Αυτό δέκα μέρες αφότου ο σύντροφός της Άντονι Μπουρντέν κρεμάστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Η Asia Argento έχει αποτίσει φόρο τιμής στον 61χρονο διάσημο σεφ Άντονι Μπουρντέν με μια σειρά από αναρτήσεις στα social media.

Ήταν την Κυριακή που φωτογραφήθηκε με μπλουζάκι που είχε logo “Legends Never Die”. Συνόδευσε μάλιστα την ανάρτησή της ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Πλάτωνα. “Κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει μία μάχη για την οποία δεν ξέρεις τίποτα. Να είσαι ευγενικός”.

Αινιγματικά μηνύματα της Asia Argento

“Γιατί δεν υπάρχει τίποτα κρυμμένο που δεν θα αποκαλυφθεί και τίποτα κρυφό που δεν θα γίνει γνωστό και δεν θα έρθει στο φως #TruthWillPrevail” συμπλήρωσε η Asia Argento.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Άντονι Μπουρντέν, η Asia Argento μοιράστηκε τη θλίψη της στα social media. Τον χαρακτήρισε πηγή έμπνευσης και εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατό του.

«Ο Άντονι Μπουρντέν έδινε τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το λαμπρό, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε πάρα πολλούς ανθρώπους. Η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα ήθελα να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και τη δική μου» ήταν το συγκινητικό της αντίο στον διάσημο σεφ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις