Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μήνυση στον Τραμπ από την ομογενή που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Μήνυση στον Τραμπ από την ομογενή που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε η ομογενής Summer Zervos που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Summer Zervos, που υποστηρίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την παρενόχλησε σεξουαλικά το 2007, τονίζει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ψέμματα στο έθνος για τη συμπεριφορά του. Στη μήνυση, που ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, τονίζει πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι “ψεύτης και μισογύνης” που την “υποβάθμισε και τη δυσφήμισε”. Η είδηση έρχεται μόλις τρεις ημέρες πριν την ορκομωσία του Ντόναλντ Τραμπ.

“Δεδομένου οτι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν εξέδωσε ανακοίνωση που να με δικαιώνει πως λέω αλήθεια, δεν μου άφησε καμία εναλλακτική από τον μηνύσω για να δικαιώσω τη φήμη μου”, ανέφερε σε δημοσιογράφους στο Λος Άντζελες”. Η Summer Zervos βρισκόταν με τη δικηγόρο της Gloria Allred που τόνισε ότι η πελάττισά της έχει περάσει από ανιχνευτή ψεύδους.

Η Summer Zervos είνια μία από τις πολλές γυναίκες που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση λίγο καιρό πριν από τις προεδρικές εκλογές. Η 41χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι “The Apprentice” είπε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια συνάντησής τους για να συζητήσουν ευκαιρίες απασχόλησής της σε ξενοδοχείου του Beverly Hills.

“Άρχισε να τρίβει τα γεννητικά του όργανα επάνω μου” σημειώνει η Summer Zervos, τονίζοντας πως τον απώθησε. Ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής απέρριψε τους ισχυρισμούς της ως ψευδείς και γελοίους και υποσχέθηκε να μηνύσει τους κατήγορούς του για τους ισχυρισμούς τους.

Μέχρι στιγμής ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει καταθέσει μήνυση εναντίον καμιάς εκ των γυναικών, με τη Summer Zervos να έχει ζητήσει να ανακαλέσει αυτά που είπε στα τέλη του περασμένου χρόνου και εκείνον να αρνείται να το πράξει. Θα ήταν πρόθυμη να υπαναχωρήσει σε περίπτωση που ο εκλεγμένος πρόεδρος απέσυρε τις δηλώσεις του και αναγνώριζε τη συμπεριφορά του σε βάρος της.

Πηγή: BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε