Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η Μισέλ Ομπάμα τρώει… “ελληνικά”

Μισέλ Ομπάμα

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα είναι γνωστό πως λατρεύει την υγιεινή διατροφή. Αλλά τώρα που δοκίμασε την ελληνική κουζίνα, ένας… νέος κόσμος άνοιξε για εκείνη.

Πρόσφατα, η Μισέλ Ομπάμα γεύτηκε τα εδέσματα ελληνικού εστιατορίου του Σαν Φρανσίσκο. Και ενθουσιάστηκε τόσο, που έστειλε στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου ευχαριστήρια επιστολή.

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκαν πρόσφατα στο Σαν Φρανσίσκο. Επιστρέφοντας στην Ουάσινγκτον, ζήτησε από το προσωπικό της να πάρει φαγητό για το ταξίδι από τη “Souvla”.

Η επιστολή της Μισέλ Ομπάμα στη… Souvla

Έμεινε τόσο ενθουσιασμένη από τα εδέσματα που δοκίμασε, που αποφάσισε να ευχαριστήσει το προσωπικό και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Τους έστειλε την παρακάτω επιστολή:

«Αγαπητό προσωπικό της Souvla
Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

Ήθελα να σας γράφω και να σαν ευχαριστήσω για όλο το νόστιμο φαγητό που μας προσφέρατε κατά την πτήση μας προς την Ουάσινγκτον. Όλα ήταν υπέροχα και έκαναν τη μεγάλης διάρκειας πτήση μας τόσο πιο απολαυστική.

Η υποστήριξη ανθρώπων όπως εσείς είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και σημαίνει τόσα πολλά για εμένα και τον Μπαράκ.

Για ακόμα μια φορά, σας ευχαριστώ για το υπέροχο γεύμα.

Ειλικρινά,
Μισέλ Ομπάμα».

Souvla: Η τιμή δική μας

Φυσικά, το εστιατόριο ανέβασε την ευχαριστήρια επιστολή της Μισέλ Ομπάμα στο λογαριασμό του στο twitter. Δεν είναι και λίγο να “ακούει” κανείς τέτοια θερμά λόγια από μια πρώην Πρώτη Κυρία.

Τη φωτογραφία με την επιστολή της Μισέλ Ομπάμα συνοδεύει το εξής μήνυμα: «Ήμασταν τόσο τυχεροί που εξυπηρετήσαμε τόσους πολλούς απίστευτους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Το να δεχόμαστε τηλεφώνημα από το προσωπικό της Μισέλ Ομπάμα για να ζητήσουν φαγητό από τη Souvla για το πρόσφατο ταξίδι στην Ουάσινγκτον ήταν η υπέρτατη τιμή για την ομάδα μας. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για αυτή την ευκαιρία και από την επιστολή της».

Η ιστορία της… Souvlas

Η πρώτο εστιατόριο “Souvla” άνοιξε τον Απρίλιο του 2014 στη συνοικία Hayes Valley του Σαν Φρανσίσκο. Ακολούθησε ένα δεύτερο μαγαζί στην περιοχή NoPa τον Ιούνιο του 2016 και το τρίτο στην περιοχή Mission District τον Ιανουάριο του 2017.

Όπως… “προδίδει” το όνομα του εστιατορίου, είναι βασισμένο στη λογική των… σουβλατζίδικων που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις