Κυριακή, 14 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Μητροπολίξ! Πανηγύρι με τον Μητροπολίτη Μόρφου και τον Αστερίξ που είχε προβλέψει τον κορονοϊό

Αστερίξ

Από την στιγμή που κυκλοφόρησαν στα social media τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος για τον κορονοϊό έχει γίνει κανονικό πανηγύρι! 

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, τόσο ο Αστερίξ όσο και ο Οβελίξ έχουν σχέση με τον κορονοϊό με τον Αστερίξ να έχει πάρει τον ρόλο του Δρυίδη Πανοραμίξ και να έχει προβλέψει το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού 2017!

Με ένα τεύχος του Αστερίξ στο χέρι, ο μητροπολίτης Μόρφου διάβασε απόσπασμα από το κόμικ, που αναφερόταν σε έναν μασκοφόρο πρωταθλητή πάνω σε άρμα, ονόματι… Κορονοϊούς, ο οποίος προερχόταν από τη Ρώμη και πετύχαινε τη μία νίκη μετά την άλλη, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο. Αυτό όπως είπε αποτελεί απόδειξη ότι κάποιοι ετοιμάζουν αυτά που ζούμε και δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο ίδιος για διασπορά θεωριών συνωμοσίας.

Ο Μητροπολίτης είπε ότι διάβαζε και εκείνος όταν ήταν νεότερος, και τόνισε: «Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορονοϊούς, και ο πιστός του ο Βακχύλους. Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορονοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορονοϊός… “Κορονοϊούς, Κορονοϊούς”. Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι».

 

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις