Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Μόλυνε επίτηδες τους συντρόφους του με HIV – Τους χλεύαζε και γέλαγε μαζί τους

HIV

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο 26χρονος κομμωτής που μόλυνε επίτηδες τους συντρόφους του με τον ιό HIV.

Ο Daryll Rowe αρνείται τις κατηγορίες για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης και 6 απόπειρες πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης. Ο 26χρονος κομμωτής κατηγορείται πως μόλυνε σκόπιμα συντρόφους του με τον ιό HIV. Γνώριζε τα θύματά του μέσω της εφαρμογής Grindr. Αρνούνταν να βάλει προφυλακτικό ή το έσκιζε σε περίπτωση που του το ζητούσαν. Μετά τους ενημέρωνε και χλεύαζε τα θύματά του στο τηλέφωνο.

“Έσκισα το προφυλακτικό. Καίει. Στην έφερα” είπε σε ένα από τα θύματά του. Λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή τους τον είχε πάρει τηλέφωνο και γέλαγε όταν του έλεγε ότι έσκισε το προφυλακτικό. Το θύμα είχε τρομοκρατηθεί καθώς είχε επιμείνει να βάλει ο Daryll Rowe προφυλακτικό. Πίστευε ότι είχαν κάνει ασφαλές σεξ. Λίγες εβδομάδες αργότερα άρχισε να υποφέρει από πονόλαιμο, πρησμένους αδένες και κόπωση. Μετά βρέθηκε θετικός στον ιό HIV.

O 26χρονος από το Εδιμβούργο, που ζούσε τότε στο Μπράιτον, αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του. Στο δικαστήριο εμφανίστηκε και ένα από τα θύματά του με το οποίο γνωρίστηκε τον Νοέμβριο του 2015.

Μόλυνε 4 εραστές του με HIV

Είπε στο δεύτερο θύμα του ότι προτιμούσε σεξ χωρίς προφυλακτικό. “Όχι, δεν το κάνω αυτό” του απάντησε. “Έλα τώρα. Είμαι καλά, το ξέρεις ότι το θέλεις”. Όταν το θύμα του αρνήθηκε ξανά, δέχτηκε να βάλει προφυλακτικό. Μετά την ερωτική τους συνεύρεση άρχισε να του στέλνει άσχημα μηνύματα. “Δεν ήθελα να τον κάνω παρέα γιατί ήταν πραγματικά πολύ επιθετικός. Ήταν αγενής και με πρόσβαλε. Συνέχεια με φώναζε “ηλίθιε Αμερικάνε”.

Σοκαρίστηκε όταν άρχισε να τον παίρνει τηλέφωνο και να γελάει. Του είπε ότι είχε εκσπερματώσει μέσα του χωρίς να το γνωρίζει. “Είπε ότι έσπασε το προφυλακτικό. “Στην έφερα”. Γιατί να πεις κάτι τέτοιο;” Είχα φρικάρει”.

Ο Daryll Rowe είχε σεξουαλική επαφή με τουλάχιστον 10 άντρες που γνώρισε στην εφαρμογή Grindr αφότου διαγνώστηκε με HIV. Είχε διαγνωστεί με HIV ενώ ζούσε ακόμα στο Εδιμβούργο τον Απρίλιο του 2015. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι αντιμετώπιζε καλά τη διάγνωσή του. Ανησύχησαν όταν αρνήθηκε τον εμβολιασμό για αρρώστειες όπως η πνευμονία. Ανησύχησαν επίσης όταν αρνήθηκε τα αντιρετροϊκά φάρμακα που επιβραδύνουν την ανάπτυξη του ιού και τον κάνουν λιγότερο μεταδοτικό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις