Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μόναχο: “Κόλλησε” Τραμπ! Ο Ομπάμα αποφάσισε να κάνει… χιουμοράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα ο αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, κατάφερε να “χωρέσει” τα συλληπητήριά του για τα θύματα του μακελειού στο Μόναχο, αλλά και λίγο (κακό) χιούμορ.

Η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες καταστάσεις. Ο λόγος για τον απερχόμενο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είναι συνήθως αντάξιος των περιστάσεων.

Όχι σήμερα όμως. Κι αυτό διότι σε μήνυμά του σχετικά με το μακελειό στο Μόναχο είπε να κάνει ένα αστείο, αμέσως μετά τις… κλασικές δηλώσεις “οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και στις οικογένειές τους”.

Αυτό που το κάνει ακόμη χειρότερο είναι ότι η δήλωσή του (όπως λέει ο ίδιος) γινόταν ενώ το περιστατικό στο Μόναχ βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη…

Ο Ομπάμα, λοιπόν, δήλωσε αρχικά: “Είχαμε ένα συμβάν με πυροβολισμούς στη Γερμανία. Δεν ξέρουμε ακόμη τι ακριβώς συμβαίνει αλλά οι σκέψεις μας είναι στους τραυματίες. Το συμβάν είναι ακόμη σε εξέλιξη. Η Γερμανία είναι στενότατος σύμμαχός μας και θα της παρέχουμε κάθε υποστήριξη για να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις” και μέχρι εδώ… το πάει καλά.

Ώσπου ξεκινούν οι -τουλάχιστον- άτυχες δηλώσεις:”Το γεγονός υπενθυμίζει κάτι που έχω πει τις τελευταίες εβδομάδες: Ο τρόπος ζωής μας, η ελευθερία μας, η καθημερινότητά μας, η ανατροφή των παιδιών μας, όταν τα βλέπουμε να μεγαλώνουν, να αποφοιτούν από το λύκειο και να ετοιμάζονται να αφήσουν το μπαμπά τους… Συγγνώμη, παραέγινε προσωπικό το ζήτημα“, με τον ίδιο και τους εκπροσώπους του Τύπου να ξεσπούν σε γέλια… 

Δείτε το βίντεο

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε