Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μόνο οργή! Ξανά νεκρό δελφίνι επειδή τουρίστες έβγαζαν selfie! [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο στην Αργεντινή, ένα δελφίνι πέθανε επειδή δεκάδες λουόμενοι αποφάσισαν να το κρατούν έξω από το νερό για να βγάζουν μαζί τους φωτογραφίες.

Ένα νέο περιστατικό που εξοργίζει. Τουρίστες στην Αργεντινή, “πνιγμένοι” στη ματαιοδοξία τους και στο κυνήγι μερικών… likes, είδαν ένα δελφίνι να πεθαίνει στη στεριά.

Έγινε ξανά στην Αργεντινή και ένα βίντεο έχει προκαλέσει κύμα οργής στα social media, αφού δείχνει το δελφίνι να είναι είναι νεκρό και μερικούς ανθρώπους να το χαϊδεύουν. Ωστόσο είναι ήδη αργά…

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο

Είναι ήδη πεθαμένο. Κοίτα, είναι πρησμένο” ακούγεται να λέει ένας άνθρωπος, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ” target=”_blank”>σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως το δελφίνι ακόμη ανέπνεε όσο ήταν στη στεριά αλλά “όλοι ξεκίνησαν να βγάζουν φωτογραφίες και να το αγγίζουν“.

Τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν χιλιάδες, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα και πάλι στην Αργεντινή, ένα δελφίνι πέθαινε με τον ίδιο τρόπο, αποδεικνύοντας πως το χειρότερο ζώο από όλα, δεν είναι άλλο από τον άνθρωπο.

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε