Κόσμος

“Μόνος στο Σπίτι”: Η Disney σχεδιάζει remake της ταινίας!

Η Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα remake μιας από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, «Μόνος Στο Σπίτι» (Home Alone), στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney , ο διευθύνων σύμβουλος, Μπομπ Άιγκερ επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους για μια «νέα γενιά», σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Η ταινία γυρίστηκε στο Σικάγο σε σενάριο του Τζον Χάγιες και μετά τη μεγάλη επιτυχία της γυρίστηκαν τέσσερις συνέχειες, με το αρχικό καστ να συμμετέχει μόνο στη δεύτερη, Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη του 1992.

Παράλληλα με το Home Alone, ο Άιγκερ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονται τα ριμέικ των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Επίσης αναφέρθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για πρεμιέρα της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney + η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 3