Κόσμος

Μοντέλα πλακώθηκαν στο ξύλο έξω από μπαρ της Μπρατισλάβα – Βίντεο από τον άγριο καβγά τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο μοντέλα από τη Βρετανία πλακώθηκαν άγρια στο ξύλο έξω από ένα μπαρ στη Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, τραβώντας η μία τα μαλλιά της άλλης και βγάζοντας τα extensions τους, με τα πλάνα να είναι σοκαριστικά από το μέγεθος του καβγά μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει η DailyMail, το μοντέλο Κρίσταλ Φόστερ και η φίλη της, Μπεθ Άνταμς, πλακώθηκαν στο ξύλο έξω από μπαρ της Μπρατισλάβα, με τον καβγά τους να προκύπτει… από το πουθενά, καθώς πριν είχαν έρθει σε διαπληκτισμό με τους μπράβους του νυχτερινού κέντρου, με αποτέλεσμα να τραβούν τα μαλλιά τους και να βγάζουν τα extensions τους.

Η 26χρονη δήλωσε στη Sun ότι το περιστατικό άρχισε όταν ένας από τους μπράβους άρχισε να μιλάει άσχημα στις δύο κοπέλες αλλά και σε άλλους καλεσμένους. Με χαστούκισε στο πρόσωπο και μετά μου επιτέθηκε πολύ χειρότερα», αποκάλυψε.

Μάλιστα, μέσα στην αναταραχή, έσπασε και το κινητό τηλέφωνο της φίλης της, πριν βρεθούν οι δυο τους έξω από το μπαρ και αρχίσουν να γρονθοκοπούν και να κλωτσάνε η μία την άλλη. «Είμαστε μοντέλα και πετάξαμε μαζί – ήταν πολύ μεθυσμένη και ο καβγάς μεταξύ μας δεν έπρεπε να είχε συμβεί», δήλωσε η 26χρονη Βρετανίδα. «Αλλά με έσπρωξε και αφού δεχόμουν επίθεση για πέντε λεπτά από άντρες – “τα έχασα” γιατί έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

Το σοκαριστικό βίντεο από τον καβγά τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τον κόσμο γύρω να φωνάζει ενώ οι ίδιες τραβούσαν τα φορέματά τους και τα μαλλιά τους. Κάποια στιγμή, ένας άνδρας πλησιάζει για να δώσει πίσω την ξανθιά περούκα της μιας κοπέλας που είχε φύγει από τον καβγά, αλλά οι δυο κοπέλες συνεχίζουν να πλακώνονται στο ξύλο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LitLe-MiSs LoOn (@littlemissloon)

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, αλλά η Κρίσταλ είπε ότι πήγε κατευθείαν στο αεροδρόμιο και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να γυρίσει σπίτι της, παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε στον καβγά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LitLe-MiSs LoOn (@littlemissloon)

Από την άλλη, η φίλη της έγραψε στο Twitter την επόμενη μέρα: «Η αστυνομία ήταν υπέροχη σήμερα το πρωί, ειδικά όταν με ρώτησαν τι έκανα για τα προς το ζην, lol».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ για γερά νεύρα οι εκλογές στο Ισραήλ: Μάχη στήθος με στήθος για Νετανιάχου και Άιζενκοτ - Τα 4 σενάρια για την επόμενη μέρα
Στις 57 έδρες ανέρχεται η δύναμη του μπλοκ του Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του Ισραήλ, με την καταμέτρηση να έχει ολοκληρωθεί στο 41,9%
Ο Νετανιάχου και ο Άιζενκοτ
Εκλογές στο Ισραήλ: Νετανιάχου και Άιζενκοτ παλεύουν για την πρωτιά – Τα exit polls και η μάχη για σχηματισμό κυβέρνησης
Ο Γκάντι Άιζενκοτ έχει δηλώσει ότι θα κινηθεί άμεσα για σχηματισμό νέας κυβέρνησης, ενώ ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα επικαλεστεί την πρωτιά του Λικούντ για να διεκδικήσει νέα εντολή
Γκάντι Άιζενκοτ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
30
«Σφάχτηκαν» ο απεσταλμένος των ΗΠΑ και ο ΥΠΕΞ της Κούβας στον ΟΗΕ: «Είσαι ψεύτης» – «Κάνε πίσω, εδώ δεν είναι Αβάνα»
Όσο ο Μάικ Γουόλτς περιέγραφε τα χρόνια φερόμενης διαφθοράς από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση, μέλη της κουβανικής αντιπροσωπείας μαζί και ο Μπρούνο Ροντρίγκες, άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας το λόγο για θέμα τάξης
ΟΗΕ
Η Γιούλια Ναβάλναγια προειδοποιεί για συμμαχία αυταρχικών καθεστώτων με την ακροδεξιάς στην Ευρώπη
«Ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα χρηματοπιστωτικά και νομικά συστήματα των δυτικών χωρών και να παρακάμπτουν τους περιορισμούς και τις κυρώσεις», λέει η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι
Γιούλια Ναβάλνα