Κόσμος

Μοντέλο από τις ΗΠΑ πήγε στην Κρήτη και ενθουσιάστηκε γιατί βρήκε πολλούς Έλληνες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια «αμφιλεγόμενη» (;), σίγουρα πάντως περίεργη, ανάρτηση στα social media, έκανε μια νεαρή κοπέλα από τις ΗΠΑ, η οποία βρέθηκε στην Κρήτη. Το νεαρό μοντέλο δήλωσε ενθουσιασμένο, όταν συνειδητοποίησε πόσοι… Έλληνες ζουν εκεί!

Ο λόγος για την Elizabeth Bert από τις ΗΠΑ, η οποία αυτή την περίοδο ασχολείται με το μόντελινγκ και βρέθηκε για δουλειά στην Κρήτη. «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν πόσοι Έλληνες εδώ. Ουάου!» έγραψε η νεαρή Αμερικανίδα στο Instagram. 

Κάτω από την ανάρτηση της νεαρής Αμερικανίδας έπεσαν βροχή τα σχόλια, με πολλούς χρήστες του Instagram να την ειρωνεύονται γιατί φάνηκε πως μάλλον δεν είναι και τόσο καλή στην γεωγραφία. «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!», «Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία», έγραψαν μερικοί κάτω από την φωτογραφία της Elizabeth Bert στην Κρήτη. 

Μετά από εκατοντάδες σχόλια, χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, η νεαρή Αμερικανίδα πάντως υπερασπίστηκε την ανάρτησή της, λέγοντας ότι φυσικά αστειευόταν – προσθέτοντας: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».

Δείτε την ανάρτησή της: 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELIZABETH BERT (@elizabeth_bert)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό βίντεο από τις φωτιές στον Καναδά με τρένο να έχει περικυκλωθεί από τις φλόγες – Σε σοκ ο μηχανοδηγός
Οι εκτεταμένες δασικές πυρκαγιές που μαίνονται στη δυτική περιοχή του Οντάριο συνεχίζουν να εξαπλώνονται, με αρκετές εστίες να έχουν ήδη επεκταθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των 32 χιλιομέτρων
Καναδάς