Κόσμος

Μόσχα: Αποφυλακίστηκε ο αντικαθεστωτικός ηθοποιός Πάβελ Ουστίνοφ!

Ο ηθοποιός Πάβελ Ουστίνοφ, ο οποίος είχε καταδικαστεί με την κατηγορία ότι επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού κατά την διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης στη Μόσχα, αφέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (20.9.2019) ελεύθερος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πάβελ Ουστίνοφ βρισκόταν στο κέντρο κράτησης στην περιοχή Μεντβέτκοβο, μετά την απόφαση που έλαβε το Δικαστήριο να αφεθεί ελεύθερος, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη Μόσχα.

Τον νεαρό ηθοποιό περίμενε η μητέρα του και η αδερφή του Γιούλια, η οποία, ενόψει της εκδίκασης της έφεσης που έχει υποβληθεί, εξέφρασε την ελπίδα ότι η υπόθεση θα αντιμετωπισθεί συγκεκριμένα από τη δικαιοσύνη και ότι θα ληφθούν υπ όψιν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Η ίδια είπε, ότι ο Πάβελ βρίσκονταν σε μια κατάσταση εκκρεμότητας, καθώς “δεν καταλάβαινε για ποιο πράγμα τον δικάζουν, ποια εξέλιξη θα έχει η υπόθεση, πώς θα εξελιχθεί γενικά και ήταν έτοιμος για οποιαδήποτε έκβαση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του
Ο Ζακ Μορέτι, ιδιοκτήτης του μπαρ όπου ξέσπασε πυρκαγιά την Πρωτοχρονιά στοιχίζοντας τη ζωή σε 41 ανθρώπους τέθηκε υπό κράτηση για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του
Οι ιδιοκτήτες του μπαρ «Le Constellation» στο Κραν-Μοντάνα, ο Ζακ και η Τζέσικα Μορέτι μετά τη θανατηφόρα πυρκαγιά που ξέσπασε στο μπαρ «Le Constellation» κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς
Ο Τραμπ επιμένει ότι τα Στενά του Ορμούζ είναι πλέον αμερικανικό έδαφος – Νέες απειλές του Ιράν για όποια χώρα συμμετάσχει στον «οικονομικό πόλεμο» των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε και πάλι χάρτη στον οποίο απεικονίζονται τα Στενά του Ορμούζ ως αμερικανικό έδαφος ενώ η Τεχεράνη χαρακτηρίζει εχθρό «οποιαδήποτε χώρα συμμετέχει στην εφαρμογή οικονομικών περιορισμών σε βάρος μας»
Ντόναλντ Τραμπ, Στενά Ορμούζ, Ιράν