Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Μόσχας!

Μόσχα αεροδρόμιο Μουντιάλ

Συναγερμός επικράτησε για… λίγα λεπτά το μεσημέρι της Παρασκευής (29.06.2018) στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας. Και μάλιστα εν μέσω… Μουντιάλ, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Αιτία ένας άνδρας, που μπήκε σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς και άρχισε να φωνάζει ότι έχει πάνω του βόμβα. Η κινητοποίηση ήταν άμεση, αφού στη Ρωσία (και φυσικά στη Μόσχα) αυτές τις μέρες διεξάγεται το Μουντιάλ.

Φρουροί ασφαλείας απέκλεισαν άμεσα ένα τμήμα του αεροδρομίου όταν αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ένας άνθρωπος βρισκόταν πεσμένος στο πάτωμα σε μια από τις εξόδους τερματικού σταθμού.

Γρήγορα, φάνηκε πως… κάτι δεν πάει καλά. Ο άνδρας που ήταν πεσμένος στο πάτωμα συνελήφθη από τους φρουρούς ασφαλείας και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Οι αρχές του αεροδρομίου ανακοίνωσαν ότι το άτομο που προκάλεσε την αναστάτωση υποστήριξε ότι είχε πάνω του εκρηκτικό μηχανισμό. Αλλά από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε καμία απειλή. Ούτε και επηρεάστηκαν οι πτήσεις, με το αεροδρόμιο της Μόσχας να λειτουργεί κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία φιλοξενεί το Μουντιάλ, που διεξάγεται σε 11 πόλεις της, περιλαμβανομένης της Μόσχας. Σήμερα, το πρόγραμμα δεν έχει παιχνίδια, αφού χθες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση και τα ματς αρχίζουν πάλι από αύριο Σάββατο, με τους αγώνες νοκ άουτ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις