Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

“Μου άρεσε να βλέπω να βιάζουν τη 10χρονη κόρη μου” – Διαμέλισαν τη μικρή Victoria

“Μου άρεσε να βλέπω να βιάζουν τη 10χρονη κόρη μου” – Διαμέλισαν τη μικρή Victoria

Ανατριχίλα προκαλεί η ομολογία της Michelle Martens μετά τη φριχτή δολοφονία της 10χρονης κορούλας της.

Η 35χρονη είπε στην αστυνομία πως έψαχνε στο διαδίκτυο άντρες για να κακοποιήσουν σεξουαλικά την κορούλα της επειδή της άρεσε να βλέπει.

Είχε μάλιστα κανονίσει τουλάχιστον 3 ραντεβού με άντρες για να βιάσουν τη 10χρονη Victoria. Μεταξύ των αντρών ήταν ένας συνάδελφός της και ο 31χρονος Fabian Gonzales που γνώρισε στο ίντερνετ και σκότωσε τη μικρή Victoria στα 10α γενέθλιά της.

Η Michelle Martens, ο Fabian Gonzales και η 31χρονη ξαδέρφη του Jessica Kelley κατηγορούνται για τη δολοφονία της 10χρονης Victoria. Της χορήγησαν μεθαμφεταμίνη, την κακοποίησαν σεξουαλικά, τη μαχαίρωσαν, τη στραγγάλισαν και τη διαμέλισαν.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο Fabian Gonzales, η ξαδέρφη του χτύπησε τον ίδιο και τη Michelle με ένα σίδερο. Η 35χρονη Martens κατέθεσε πως η Jessica Kelley είχε κλείσει το στόμα της 10χρονης με το χέρι της και τη μαχαίρωσε στο στομάχι μετά τον στραγγαλισμό της από τον Gonzales.

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία η 35χρονη μητέρα δεν το έκανε για τα χρήματα αλλά επειδή της άρεσε να βλέπει να κακοποιούν σεξουαλικά την κόρη της. Έψαχνε άντρες στο ίντερνετ για να βιάσουν την κορούλα της και ενδεχομένως τον μικρότερο αδερφό της.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε