Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπάμπα Βάνγκα: Τρέμει η Δύση από την διπλή πρόβλεψη για το 2018!

Μπάμπα Βάνγκα

– Η Μπάμπα Βάνγκα… ξαναχτυπά!
– Η τυφλή γυναίκα από τη Βουλγαρία που φέρεται να είχε υπερφυσικές ικανότητες και προέβλεπε το μέλλον
– Οι οπαδοί της υποστηρίζουν πως είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους
– Η ίδια φέρεται να έχει κάνει δύο προβλέψεις και για το 2018 και όσοι την υποστηρίζουν κρατούν την ανάσα τους!
– Η ζωή της γυναίκας που πέθανε το 1996 και πώς χτίστηκε ο μύθος γύρω από το όνομά της

Η Μπάμπα Βάνγκα έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Είναι η γυναίκα που όσοι πιστεύουν στις προφητείες τρέμουν στο άκουσμά της! Η γυναίκα που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους. Η γυναίκα που οι οπαδοί της λένε ότι είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004. Η γυναίκα που αλλιώς είναι γνωστή ως “Νοστράδαμος των Βαλκανίων”.

Η ζωή της Μπάμπα Βάνγκα και ο “μύθος” της

Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε στο χωριό Στρούμιτσα της Βουλγαρίας και ήταν τυφλή. Μέχρι το τέλος της ζωής της, το 1996, η φήμη της είχε περάσει τα σύνορα της χώρας της και άνθρωποι από όλο τον κόσμο, πλούσιοι και φτωχοί πήγαιναν σ’ εκείνη για να μάθουν τα μελλούμενα…

Λέγεται πως είχε υπερφυσικές ικανότητες που της επέτρεπαν να προβλέψει φυσικές καταστροφές και σημαντικά γεγονότα μέχρι και τον 51ο αιώνα. Τότε δηλαδή που σύμφωνα με την ίδια, θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Πριν φτάσουμε εκεί, πάντως, ας μείνουμε στα… τωρινά. Διότι η Μπάμπα Βάνγκα φέρεται να έχει κάνει δύο προβλέψεις για το 2018.

Με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να βρίθουν δημοσιευμάτων που αναφέρουν πως η Δύση… τρέμει!

Πρόβλεψη πρώτη: Το 2018, η Κίνα θα… καταπιεί τις ΗΠΑ και θα γίνει η επόμενη παγκόσμια υπερδύναμη!

Οι φανατικοί οπαδοί της λένε πως υπάρχει μια… δόση αλήθειας σε αυτή την πρόβλεψη. Το 1970 η Κίνα παρήγαγε το 4,1% της συνολικής παγκόσμιας οικονομίας.

Το ποσοστό αυτό κατέγραψε μια… μετεωρική άνοδο για να φτάσει το 2015 στο 15,6%! Με την οικονομική δύναμη της Κίνας, μάλιστα, να αυξάνεται συνεχώς! Όλα αυτά την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό των ΗΠΑ είναι της τάξης του 16,7% και αναμένεται να πέσει στο 14,9% το 2025, σύμφωνα με το Forbes.

Πρόβλεψη δεύτερη: Το 2018, μια “νέα μορφή ενέργειας” θα ανακαλυφθεί στον πλανήτη Αφροδίτη!

Εδώ τα πράγματα είναι πιο… θολά. Μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί… ούτε καν αποστολή στην Αφροδίτη μέσα στο 2018. Κάτι που σημαίνει πως το να ανακαλυφθεί η “νέα μορφή ενέργειας” μοιάζει… απίθανο.

Όπως και να ‘χει, οι οπαδοί της κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας (;) να επιβεβαιωθούν οι προφητείες της ούτως ώστε να έχουν δύο ακόμη λόγους για να την λατρέψουν.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις