Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπαμπάς ξανά ο Μπόρις Τζόνσον – Γέννησε η σύντροφός του

Βρετανία: «Σεξιστική και αναξιοπρεπής» η κριτική κατά της συζύγου του Μπόρις Τζόνσον

It’s a boy! Γεννητούρια στη Ντάουνινγκ Στριτ. Μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό, ο Μπόρις Τζόνσον έχει κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά αφού η σύντροφός του Κάρι Σίμοντς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης (29.04.2020), μόλις δυο 24ωρα αφού ο Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε στη Ντάουνινγκ Στριτ μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε και στην Εντατική.

Click4more Πως ο Μπόρις Τζόνσον από την αδιαφορία για τον κορονοϊό ανακοίνωσε παράταση του lockdown

Τόσο η Κάρι Σίμοντς όσο και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον.

«Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν τη γέννηση ενός υγιέστατου αγοριού σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 29.04.2020) το πρωί. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι καλά.

Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το φανταστικό μαιευτικό προσωπικό του NHS», αναφέρουν στη δήλωσή τους.

Είναι το έκτο παιδί για τον Μπόρις Τζόνσον. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει τέσσερα παιδιά από τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ με την οποία χώρισαν το 2018, ενώ φήμες τον θέλουν να έχει κι ένα εξώγαμο.

Ξεκίνησε να εμφανίζεται δημοσίως στο πλευρό της Κάρι Σίμοντς, μιας πρώην επικεφαλής επικοινωνίας του Συντηρητικού Κόμματος, στις αρχές του 2019.

Τον Φεβρουάριο ανακοίνωσαν ότι θα παντρεύονταν και ότι “στις αρχές του καλοκαιριού” περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Στη σελίδα της στο Instagram η Σίμοντς αποκάλυψε ότι στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού αρραβωνιάστηκαν.

Η Σίμοντς είχε μετακομίσει από το διαμέρισμα της Ντάουνινγκ Στριτ όταν ο Μπόρις Τζόνσον αρρώστησε αλλά αργότερα ανέφερε ότι είχε και η ίδια συμπτώματα του κορονοϊού. Ανάρρωσε στο σπίτι.

Έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ ως “Πρώτη Σύντροφος” απέχοντας αρκετά από την προεκλογική εκστρατεία τον περασμένο Δεκέμβριο κατά την οποία ο Μπόρις Τζόνσον εξασφάλισε το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα των Τόρις μετά την περίοδο του 80′.

Δραστήρια ακτιβίστρια για το περιβάλλον η Σίμοντς εργάστηκε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση για την διάσωση των ωκεανών όταν εγκατέλειψε την θέση της στο κόμμα.

Με πληροφορίες από SUN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις