Κόσμος

Μπέτυ Μπαζιάνα: Αποθεώνει την “glamorous” εμφάνισή της η Daily Mail!

- Η Μπέτυ Μπαζιάνα πέρασε το... απόλυτο στυλιστικό τεστ το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι - Σύμφωνα με την Daily Mail παίρνει... άριστα, με το δημοσίευμα να την χαρακτηρίζει σαγηνευτική! - Οι κομψές εμφανίσεις της Μελάνια Τραμπ, της Μπριζίτ Τρονιέ και της Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό - Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου και τα αποθεωτικά σχόλια

Σε εκτενές δημοσίευμα… στυλιστικού ενδιαφέροντος, η βρετανική Daily Mail σχολιάζει τα σύνολα που επέλεξαν οι σύζυγοι των ηγετών των κρατών που βρίσκονται στο Παρίσι, στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μεταξύ αυτών και η Μπέτυ Μπαζιάνα για την εμφάνισή της στο επίσημο δείπνο του Σαββάτου, 11.11.2018, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά!

Για την Daily Mail, πάντως, “πρωταθλήτρια” είναι η Μελάνια Τραμπ, όπως φαίνεται και από τον τίτλο του δημοσιεύματος, το οποίο τονίζει πως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκλεψε την παράσταση!

mpaziana others  daily

Η… ανάλυση των εμφανίσεων των Πρώτων Κυριών

Πιο συγκεκριμένα, η Daily Mail ξεκινά σχολιάζοντας την σύζυγο του… οικοδεσπότη, Εμανουέλ Μακρόν. Για την Μπριζίτ Τρονιέ, τονίζει πως ήταν “τέλεια” και πλήρως εναρμονισμένη με τον σύζυγό της, επιλέγοντας ένα βαθύ μπλε φόρεμα και τζάκετ.

mpaziana others mpaziana others

Τονίζει, ωστόσο, ότι είχε μεγάλο ανταγωνισμό, καθώς η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, επέλεξε ένα εξαιρετικό “ανδρόγυνο” στυλ, φορώντας ένα σμόκιν.

trumps erdogans

Και κάπου εδώ… Μπέτυ Μπαζιάνα. Η Daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Περιστέρα Μπαζιάνα, η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού- είχε μια εντυπωσιακή παρουσία με “πορφυρό βελούδο” φόρεμα.

Στην λεζάντα των φωτογραφιών, αναφέρει:

Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν σαγηνευτική επιλέγοντας ένα φόρεμα με βαθύ κόκκινο με πάνελ δαντέλα πάνω από το γόνατο“.

mpaziana others  daily

Δείτε τις φωτογραφίες με την Μπέτυ Μπαζιάνα

mpaziana others mpaziana others

Το δημοσίευμα συνεχίζει αποθεώνοντας και την Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, χαρακτηρίζοντάς την “φοβερά σικ“…

mpaziana others

Αλλά και την 44χρονη Μόνικα Μπαμπίσοβα, σύζυγο του πρωθυπουργού της Τσεχίας, Αντρέι Μπάμπις, με κολακευτικά σχόλια για το κόκκινο φόρεμά της.

mpaziana others

Το δείπνο που τράβηξε τα βλέμματα

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων από όλη την υφήλιο, καθώς και διεθνών οργανισμών που θα βρεθούν στις εκδηλώσεις.

[read4more]

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος μαζί με άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων από όλο τον κόσμο(85 τον αριθμό, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική πλευρά), μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, η Γερμανίδα Καγκελάριος, ‘Αγγελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Το δείπνο το οποίο παρέθεσε ο κ. Μακρόν και η σύζυγός του προς τους ηγέτες και τις-τους συζύγους τους, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Orsay, όπου φιλοξενείται έκθεση αφιερωμένη στις περιόδους Μπλε και Ροζ του Πικάσο. Προτού μετατραπεί σε Μουσείο το 1986, το Orsay ήταν σιδηροδρομικός σταθμός, ο οποίος είχε εγκαινιαστεί το 1900. Εκείνη τη χρονιά, ο άγνωστος τότε νεαρός Πάμπλο Πικάσο έφτανε μέσω αυτού ακριβώς του σταθμού στο Παρίσι.

Ήδη από χθες είχαν δημοσιευτεί κάποιες φωτογραφίες του πρωθυπουργού με την Μπέτυ Μπαζιάνα, ωστόσο σήμερα νέες εικόνες βλέπουν το «φως» δημοσιότητας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα

mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris mpaziana tsipras paris

Εντυπωσιακή Μπέτυ Μπαζιάνα… day two!

Και σήμερα, Κυριακή 11.11.2018, πάντως, η Μπέτυ Μπαζιάνα έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, τόσο κατά την επίσημη υποδοχή που επεφύλαξε ο Γάλλος πρέοδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ Τρονιέ, στην ίδια και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όσο και αργότερα στο γεύμα που παρέθεσε στις Βερσαλλίες η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας!

Δείτε τις φωτογραφίες

mpaziana tsipras paris
Φωτογραφία: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti
mpaziana tsipras paris
Φωτογραφία: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti
brigitte baziana
Φωτογραφία EPA
Μπέτυ Μπαζιάνα Μπριζίτ Μακρόν
Φωτογραφία EPA

 

Πηγή: dailymail.co.uk
Φωτογραφίες: Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πύρινη κόλαση» σε αποθήκη πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια, επτά αγνοούμενοι - Η στιγμή των εκρήξεων
Συγγενείς αγνοουμένων δεν έκρυψαν την οργή τους, κατηγορούν τους πυροσβέστες πως δεν «επικεντρώνονται στους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν μέσα στην αποθήκη και πιθανόν σκοτώθηκαν»
Εκρήξεις σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια
«Χαστούκι» σε Τραμπ από δικαστή: Μετανάστες που έχουν μπει παράνομα στις ΗΠΑ μπορούν να ζητήσουν άσυλο
«Τίποτα στον νόμο για τη μετανάστευση και την υπηκοότητα, ή στο Σύνταγμα, δεν δίνει στον πρόεδρο ή αντιπροσώπους του τις υπερβολικές εξουσίες που επικαλείται στη διακήρυξη και στις οδηγίες για την εφαρμογή της», αναφέρει ο δικαστής
Μετανάστες
Τραμπ εκτός ελέγχου: Οι σκοταδιστικές απειλές εκτέλεσης μεταναστών στο «Alligator Alcatraz» και ο Λευκός Οίκος ως τσιφλίκι
Από το βίντεο AI με το όραμά του για το «Αλκατράζ με αλιγάτορες: Για να κάνουμε την Αμερική ασφαλή ξανά», που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Twitter
Ντόναλντ Τραμπ
4
ΗΠΑ: «Απαράδεκτη» η απόφαση του Ιράν να κλείσει τις πόρτες στους επιθεωρητές του Διεθνή Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας
«Η Τεχεράνη είχε τη δυνατότητα να κάνει πίσω και να επιλέξει τον δρόμο της ειρήνης και της ευημερίας», σχολίασε η εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών
Μασούντ Πεζεσκιάν
«Τρέμει» η Ιαπωνία: Σχέδιο πρόληψης για «μεγασεισμό» που σαρώνει την τάφρο Nankai κάθε 100 χρόνια
Η τάφρος Nankai θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες στον πλανήτη, με τον τελευταίο σεισμό τέρας να καταγράφεται το 1946 - Εκτιμώμενος αριθμός θυμάτων που θέλει να μειώσει η Ιαπωνία κατά 80% ανέρχεται στους 298.000
Μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία το 2011