Μπήκε το φιτίλι στην ΑΟΖ της Κύπρου – Το Barbaros δυτικά της Πάφου! [pic]
Άρχισε να μυρίζει μπαρούτι η ΑΟΖ της Κύπρου. Δυτικά της Πάφου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το Barbaros, στην περιοχή που βρίσκεται στο σταυροδρόμι των ΑΟΖ Κύπρου - Ελλάδας - Αιγύπτου έκτασης 44.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων που έχει δεσμεύσει παράνομα ο "Σουλτάνος".
Ο Νίνιο Γκερέρο αρχηγός της διαβόητης συμμορίας Tren de Aragua που ξεκίνησε ως μια «συμμορία φυλακών» και τη μετέτρεψε σε «διεθνή εγκληματική οργάνωση»
Παραμένει ασαφές ποιος θα μπορούσε να αναλάβει μια ενδεχόμενα επικίνδυνη επιχείρηση απομάκρυνσης ή καταστροφής του υλικού, ενώ το Ιράν και ο Λευκός Οίκος δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει
Ο θάνατος του Χέκτορ Ρούστενφορντ Γκερέρο Φλόρες, γνωστού ως Νίνιο Γκερέρο, ανακοινώθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ ακολούθησε επιβεβαίωση από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας