Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μπλεξίματα για τον «Μπόρατ» – Αγωγή μαμούθ σε βάρος του – video

Μπλεξίματα για τον «Μπόρατ» – Αγωγή μαμούθ σε βάρος του – video

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του γνωστού κωμικού Σάσα Μπαρόν Κόεν, που θα τον οδηγήσει στα δικαστήρια με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο Ρόι Μουρ, πρώην υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τη Γερουσία στην πολιτεία της Αλαμπάμα, κατέθεσε αγωγή εναντίον του Σάσα Μπαρόν Κόεν για δυσφήμιση, ζητώντας του 95 εκατομμύρια δολάρια επειδή, όπως ισχυρίζεται, τον εξαπάτησε προκειμένου να εμφανιστεί στην τηλεοπτική του εκπομπή “Who is America?”.

Ο Μουρ, πρώην δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αλαμπάμα, κατέθεσε αγωγή και εναντίον του δικτύου Showtime και της μητρικής του εταιρείας CBS Corp εξαιτίας ενός σκετς που μεταδόθηκε στις 29 Ιουλίου.

Η… παγίδα του «Μπόρατ» και η αγωγή του Μουρ

Στην αγωγή του ο πρώην γερουσιαστής εξηγεί ότι τον Φεβρουάριο τον πλησίασε ένα, όπως πίστεψε, ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο, το Yerushalayim TV, το οποίο ήθελε να του απονείμει βραβείο για τη φιλοϊσραηλινή του δράση.

Στο πλαίσιο αυτό δέχθηκε να του πάρει συνέντευξη ένας Ισραηλινός ειδικός στην αντιτρομοκρατία με το όνομα Έραν Μοράντ, ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν ο Σάσα Μπαρόν Κόεν.

Στο σκετς ο Κόεν εξηγεί στον Μουρ ότι διαθέτει ένα μηχάνημα, το οποίο κατασκεύασε ο ισραηλινός στρατός, το οποίο μπορεί να εντοπίζει τους παιδόφιλους. Όταν το πέρασε μπροστά από τον Μουρ, το μηχάνημα άρχισε να χτυπά. Τότε ο πρώην γερουσιαστής κατάλαβε ότι τον έχουν ξεγελάσει και διέκοψε τη συνέντευξη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

https://www.youtube.com/watch?v=3esVTswYJvs

Βίος και πολιτεία του Ρόι Μουρ

Ο Μουρ έχασε τον Δεκέμβριο τις εκλογές από τον Δημοκρατικό Νταγκ Τζόουνς, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση εναντίον γυναικών όταν εκείνες ήταν έφηβες κι εκείνος 30 ετών. Μία γυναίκα κατήγγειλε ότι προσπάθησε να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της όταν ήταν 14 ετών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις