Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπόρις Τζόνσον: Μετακομίζει με τη φίλη του στην πρωθυπουργική κατοικία

Brexit

Στη Ντάουνινγκ Στριτ μετακομίζει ο Μπόρις Τζόνσον με τη φίλη του.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θα μετακομίσει στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία της Ντάουνινγκ Στριτ σήμερα μαζί με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπός του.

Όταν ο Τζόνσον πέρασε το κατώφλι στο Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ την περασμένη εβδομάδα με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, ήταν ο πρώτος εδώ και σχεδόν μισό αιώνα που το έκανε χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του. Αντίθετα, η Σίμοντς, πρώην επικεφαλής επικοινωνίας για το Συντηρητικό κόμμα, στάθηκε παράμερα μαζί με το επιτελείο του.

Ερωτηθείσα εάν η σύντροφος του Τζόνσον θα μετακομίσει στο Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ, η εκπρόσωπος δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός μετακομίζει επισήμως σήμερα και ναι, η σύντροφός του θα κατοικεί εκεί». Αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Για δεκαετίες, οι νέοι πρωθυπουργοί αναμένονταν να συμμετάσχουν σε μια μάλλον σκηνοθετημένη είσοδο στην πρωθυπουργική κατοικία, χαιρετώντας τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί απέξω και περνώντας το κατώφλι της Ντάουνινγκ Στριτ για πρώτη φορά, μαζί με την/τον σύζυγο, και ίσως τα παιδιά τους.

Ωστόσο, ο 55χρονος Τζόνσον και η σύζυγός του Μαρίνα Γουίλερ, που έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, ανακοίνωσαν τον Σεπτέμβριο ότι βρίσκονται σε διάσταση και ότι θα πάρουν διαζύγιο ύστερα από 25 χρόνια. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν έχει οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις