Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπόρις Τζόνσον: Χαλαρώνει τα μέτρα για πτήσεις προς τη Βρετανία

Μπόρις Τζόνσον: Χαλαρώνει τα μέτρα για πτήσεις προς τη Βρετανία
Reuters

Εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε την πρόθεση του Βρετανού πρωθυπουργού για χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για επιβάτες από κάποιες χώρες.

Οι σχετικές αποφάσεις του Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να ανακοινωθούν λεπτομερώς τα αμέσως επόμενα 24ωρα και θα αφορούν επιβάτες εναέριων μεταφορών.

“Όπως είπαμε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα… θα χαλαρώσουμε τα μέτρα για την υγεία στα σύνορα επιτρέποντας σε επιβάτες που φθάνουν από συγκεκριμένες χώρες και εδάφη να εξαιρεθούν από τις απαιτήσεις για αυτοαπομόνωση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες.

Click4more: Αυτή είναι η βίλα της οικογένειας Τζόνσον στο Πήλιο – Σάλος με το ταξίδι του πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού στην Ελλάδα

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την 27η Ιουνίου ότι θα καταργήσει την 14ήμερη περίοδο καραντίνας για όσους φθάνουν στη Βρετανία από χώρες που θεωρούνται χαμηλότερου κινδύνου σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει τις χώρες που θα αφορά το μέτρο αυτό.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις