Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπριζίτ: Το δράμα με τις αμφιβολίες για τον Εμανουέλ Μακρόν

Μπριζίτ Μακρόν

Μια πιο αποκαλυπτική ματιά στη σχέση της Μπριζίτ με τον Εμανουέλ Μακρόν έρχονται να δώσουν άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ήταν αρχικά απρόθυμη να παντρευτεί τον Εμανουέλ Μακρόν. Φοβόταν επειδή ήταν 25 χρόνια νεότερος και μπορεί να ήθελε παιδιά.

Η 65χρονη σήμερα Μπριζίτ Μακρόν ήταν ήδη παντρεμένη και είχε αποκτήσει τρία παιδιά όταν ξεκίνησε τη σχέση με τον έφηβο τότε Εμανουέλ Μακρόν.

“Μια μέρα η Μπριζίτ μου είπε ότι ο Εμανουέλ θέλει να παντρευτούμε. Ήταν λίγο απρόθυμη και της είπα ότι δεν καταλάβαινα γιατί. Καταλαβαίνεις πόσο χρονών είμαστε; Ίσως να θέλει παιδιά μου εξήγησε. Της είπα ότι είναι ευτυχισμένη και να διαλέξει την ευτυχία” σημειώνει η Pascale Bourdel.

Ο αποκαλυπτικός διάλογος έρχεται στο φως σε νέο ντοκιμαντέρ του France 3 με τίτλο “Brigitte Macron: Ένα γαλλικό μυθιστόρημα”.

Οι Μακρόν παντρεύτηκαν τελικά το 2007, προκαλώντας απίστευτο άγχος στα κοντινά τους πρόσωπα. Η 34χρονη κόρη της Μπριζίτ Tiphaine Auzière είπε ότι ήταν μόλις 9 ετών όταν έμαθε για τη σχέση τους.

“Ήταν πολύ χαρούμενοι και ήταν αρκετά προφανές μεταξύ τους και πολύ δύσκολο”.

Μπριζίτ Μακρόν - Εμανουέλ Μακρόν

Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για Μπριζίτ – Εμανουέλ Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν τότε μόλις 16 ετών όταν εξέφρασε την αγάπη του για την καθηγήτριά του.

Ο πρώτος σύζυγος της Μπριζίτ Μακρόν, André-Louis Auzière, έφυγε από το σπίτι της οικογένειας στο Amiens και πήγε να ζήσει στη Lille.

Οι γονείς του Εμανουέλ Μακρόν της ζήτησαν να σταματήσει να τον βλέπει μέχρι να γίνει 18 ετών. Τον έστειλαν έτσι στο Παρίσι να συνεχίσει τις σπουδές του και συνέχισαν να συναντιούνται μέχρι που χώρισε η Μπριζίτ.

“Αν έπρεπε να παρουσιάσω ένα όραμα της αγάπης, είναι ο Εμανουέλ Μακρόν και η μητέρα μου. Όταν είναι μαζί, είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει ο κόσμος” σημειώνει η κόρη της παρά το αρχικό μεγάλο σοκ.

“Έχω γονείς που έκαναν τα πράγματα με έξυπνο τρόπο. Ο μπαμπάς και η μαμά μου φρόντισαν να μας προστατεύσουν, να μη μας εκθέσουν και να χειριστούν τα πράγματα σωστά ώστε να υποφέρουμε όσο το δυνατόν λιγότερο.

Ο μπαμπάς μου εργαζόταν στη Lille μέσα στην εβδομάδα και ήμουν με τη μητέρα μου όταν πήγε να δει τον Εμανουέλ Μακρόν”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις