Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπριζίτ Τρονιέ: Αποθεώνεται για το στυλ και το κορμί της – Έχει 7 εγγόνια [pis]

Μπριζίτ Τρονιέ: Αποθεώνεται για το στυλ και το κορμί της – Έχει 7 εγγόνια [pis]

Είναι το κρυφό χαρτί του Εμανουέλ Μακρόν… Η Μπριζίτ Τρονιέ έχει καταφέρει να γίνει το πρόσωπο των ημερών και όχι άδικα. Τα διεθνή Μέσα αποθεώνουν την μέλλουσα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, τόσο για την στάση που κρατάει όσο και για το στυλ και το κορμί της. 

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως είναι η Γαλλίδα Τζέιν Φόντα με το μαύρισμα, ωστόσο, της Ντονατέλα Βερσάτσε. Ωστόσο, η Μπριζίτ πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει κάτι το διαφορετικό… το ροκ!

Μπορεί το στυλ της κατά κύριο λόγο να είναι σικ… όμως εκείνη ρισκάρει αλλάζοντας στυλ ενώ σε καμία περίπτωση δεν ντύνεται όπως μία κλασική 64χρονη.

Εμανουέλ Μακρόν – Μπριζίτ Τρονιέ: «Στα 17 μου είπε “ό,τι κι αν κάνεις, θα σε παντρευτώ”»

Όπως σχολιάζει στη Vogue η επιτυχημένη καλλιτεχνική διευθύντρια Delphine de Canecaude: “Είναι rock’n’roll. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν λέει, “είμαι 64, οπότε δεν μπορώ να φορέσω κοντές φούστες”. Δωδεκάποντα τακούνια, φορέματα χωρίς μανίκια, δερμάτινα παντελόνια, τολμάει τα πάντα. Είναι μια μεγαλοπρέπεια”.

Μπριζίτ Τρονιέ: Ποια είναι η μέλλουσα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας – Οι ανατροπές στην “σοκολατένια” ζωή της [pics, vid]

Η ίδια δεν φοβάται καν να βάλει στην ντουλάπα της τα ψηλοτάκουνα της και να φορέσει τα αθλητικά της για να συνοδεύσει τον άντρα της σε μία βόλτα στην εξοχή, ενώ διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί που θα ζήλευαν πολύ νεότερες της, παρά το γεγονός ότι έχει γεννήσει τρία παιδιά και έχει αποκτήσει και 7 εγγόνια.

Το στυλ της Μπριζίτ Μακρόν είναι σκανδαλώδες για υποψήφια Πρώτη Κυρία, όπως είναι για κάποιους και η σχέση της με τον σύζυγό της, τον οποίον γνώρισε όταν αυτός ήταν 15 και αυτή η 40χρονη καθηγήτρια του.

Ωστόσο, όπως και τότε έτσι και τώρα φαίνεται πως θα κάνει αυτό που θέλει αυτή και δεν θα γίνει ό,τι επιθυμούν οι άλλοι για εκείνη. Άλλωστε όπως η ίδια δηλώνει: “20 χρόνια μαζί με τον Εμανουέλ είμαι έτοιμη για όλα”.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε