Κόσμος

Μυστήριο: Κάποιος… απαγάγει γάτες και τις επιστρέφει με ξυρισμένες κοιλιές!

Η αστυνομία και οι κάτοικοι στο Γουέινσμπορο στην Βιρτζίνα προσπαθούν να λύσουν ένα μυστήριο, αφού από τον Δεκέμβριο, τουλάχιστον επτά γάτες εμφανίστηκαν ξαφνικά στα σπίτια τους με την κοιλιά, την βουβωνική χώρα και τα πόδια τους ξυρισμένα, όπως ανέφερε σήμερα ο αρχηγός της αστυνομίας του Γουέινσμπορο, Κέλι Ουόκερ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Το ξύρισμα φαίνεται να είναι σχεδόν χειρουργικό», τόνισε ο Ουόκερ. Οι γάτες δεν έχουν υποστεί κανένα κακό, αλλά «φαίνονται κάπως τρομαγμένες» μετά τις περίεργες απαγωγές τους, συμπλήρωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Οι γάτες φορούσαν κολάρο, ήταν καθαρές και περιποιημένες, δεν ήταν αδέσποτες ή άγριες, παρόλο που ζούσαν σε εξωτερικό χώρο. Καμία τους δεν ήταν στειρωμένη πριν την απαγωγή τους

Τα περιστατικά ήρθαν στην προσοχή της αστυνομίας όταν ένας ιδιοκτήτης μιας γάτας αφισοκόλλησε φυλλάδια για να προτρέψει τους κατοίκους να αναφέρουν στις αρχές την ύποπτη δραστηριότητα.

«Ξυρίζοντας γάτες;;» υπογράμμιζε το πόστερ στο Γουέινσμπορο, μια πόλη 21.000 κατοίκων, περίπου 225χλμ νοτιοδυτικά της Ουάσιγκτον.

«Αρκετές γάτες της γειτονιάς έχουν απαχθή και το κάτω μέρος των κοιλιών τους και η περιοχή των γεννητικών τους οργάνων είναι ξυρισμένο. Είναι πολύ ενοχλητικό για τις γάτες και τους ιδιοκτήτες τους», ανέφερε το φυλλάδιο.

Η έρευνα επικεντρώνεται σε πέντε γάτες – μερικές εκ των οποίων ξυρίστηκαν δύο φορές – που προέρχονταν από ένα σπίτι και σε δύο άλλες από μια άλλη οικεία, οι οποίες επέστρεψαν σχεδόν άτριχες πριν τρεις εβδομάδες.

«Πιθανώς, η καλύτερη λύση είναι όποιος το κάνει αυτό, να το σταματήσει», είπε ο Ουόκερ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας υπέρ της βερμούδας στο γραφείο εν μέσω καύσωνα: «Αν είναι καλοραμμένη, κανένα πρόβλημα»
«Εγώ φοράω κοστούμι και γραβάτα γιατί αυτό είναι το dress code ενός υπουργού» δήλωσε ο Ζαν-Πιερ Φαραντού - Τι ισχύει με τη βερμούδα στα γραφεία στη Γαλλία
Αστυνομία Γαλλία
Η βίλα Σέρτοσα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία πουλήθηκε στη βασιλική οικογένεια Αλ Θάνι του Κατάρ για 350 εκατ. ευρώ
Πρόκειται για έπαυλη στην οποία ο «Καβαλιέρε» φιλοξένησε από τον Βαλντιμίρ Πούτιν μέχρι τον Βρετανό Τόνι Μπλερ και τον Ισπανό πρώην πρωθυπουργό Θαπατέρο αλλά και τα διαβόητα «μπούνγκα -μπούνκα» πάρτι
Η βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία
Απίστευτες εικόνες από τον καύσωνα στην Ευρώπη: Η Γαλλία «βράζει» στους 44,3°C – Σε κόκκινο συναγερμό η Βρετανία, δύο έφηβοι πνίγηκαν στο Βέλγιο
Αναβολή των εξετάσεων για το μπακαλορεά για 10.000 υποψηφίους στη Γαλλία, κλειστά σχολεία στην Αγγλία, δωρεάν χρήση πισινών σε ανοιχτούς χώρους στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία - «Όταν μας χτυπάει ο ήλιος, θέλουμε να πεθάνουμε»
Μαδρίτη καύσωνας
5
Ντόναλντ Τραμπ: «Το Ιράν υποστηρίζει ότι δεν εισπράττει διόδια στα Στενά του Ορμούζ, αν λέει ψέματα, οι διαπραγματεύσεις θα τερματιστούν»
«Επιπλέον, κανένα χρηματικό ποσό δεν έχει δοθεί στο Ιράν, ούτε έχει αποδεσμευτεί από τα κεφάλαιά τους προς αυτούς από τις ΗΠΑ», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
τραμπ