Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ναγκόρνο Καραμπάχ: 51 ακόμα νεκροί Αρμένιοι – Στο μέτωπο ο πρόεδρος! Το… χαβά του ο Ερντογάν

Ναγκόρνο Καραμπάχ: 51 ακόμα νεκροί Αρμένιοι – Στο μέτωπο ο πρόεδρος! Το… χαβά του ο Ερντογάν

Η Αρμενία ανακοίνωσε σήμερα τον θάνατο άλλων 51 στρατιωτών του Ναγκόρνο Καραμπάχ από τις επιχειρήσεις Αζερμπαϊτζάν, με τον πρόεδρο της αυτόνομης περιοχής να πηγαίνει στο μέτωπο!

Ο κατάλογος των 51 στρατιωτών που σκοτώθηκαν δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της αρμενικής κυβέρνησης.

Ο επίσημος απολογισμός των εχθροπραξιών, που είναι ωστόσο μερικός, ξεπέρασε έτσι τους 242 θανάτους και από τις δύο πλευρές.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του αυτόνομου θυλάκου, Αραγίκ Χαρουτιουνιάν, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η «τελευταία μάχη» για το Ναγκόρνο Καραμπάχ έχει αρχίσει και πρόσθεσε, ντυμένος με στολή παραλλαγής, πως πηγαίνει στο μέτωπο για να πολεμήσει στο πλευρό των στρατιωτών του.

Ερντογάν: Είμαστε στο πλευρό των καταπιεσμένων

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν συνεχίζει το… χαβά του, καθώς δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία υποστηρίζει τους «καταπιεσμένους» στον Καύκασο, όπου η Άγκυρα στηρίζει το Αζερμπαϊτζάν.

«Αγωνιζόμαστε μέρα και νύχτα για τη χώρα μας προκειμένου να πάρει τη θέση που της αξίζει στην συνολική παγκόσμια τάξη. Παραμένουμε στο πλευρό των καταπιεσμένων οπουδήποτε από τη Συρία μέχρι τη Λιβύη, από την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι τον Καύκασο», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις