Κόσμος

Ναβάλνι: Θρίλερ με την σορό του – Δεν είναι στο νεκροτομείο που υπέδειξαν στην οικογένεια

Σε θρίλερ εξελίσσεται το που βρίσκεται η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι, αφού όπως αναφέρει η επρόσωπός του δεν είναι στο Σλέχαρντ, όπως είχε ενημερωθεί.

Οι αρχές είχαν ενημερώσει πως η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι έχει μεταφερθεί στο μοναδικό νεκροτομείο της Σαλέχαρντ, της πόλης που βρίσκεται εγγύτερα στην φυλακή όπου πέθανε. 

Η εκπρόσωπος του Ναβάλνι, η Κίρα Γιάρμις ωστόσο έγραψε στο Χ ότι ένας δικηγόρος του και η μητέρα του, η Λιουντμίλα Ναβάλναγια, έφτασαν στο νεκροτομείο όπου τους παρέπεμψαν οι σωφρονιστικές αρχές. Όμως το νεκροτομείο ήταν κλειστό, παρότι από τη φυλακή τους διαβεβαίωναν ότι λειτουργούσε και ότι η σορός ήταν εκεί.

Ο δικηγόρος τηλεφώνησε στο νούμερο που ήταν αναρτημένο στην πόρτα. Του απάντησαν ότι ήταν ο έβδομος που καλούσε σήμερα και ότι «η σορός του Αλεξέι δεν ήταν στο νεκροτομείο», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Αφγανιστάν «μετράει τις πληγές του» μετά τον ισοπεδωτικό σεισμό των 6,3 Ρίχτερ – Δεκάδες νεκροί και φόβος για νέες καταστροφές
Σαρωτικός ήταν ο σεισμός των 6,3 Ρίχτερ που «χτύπησε» το Αφγανιστάν το πρωί της Δευτέρας (03.11.2025) με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να χάσουν...
Εικόνες καταστροφής από τον σεισμό στο Αφγανιστάν
Πέθανε ο Ντικ Τσέινι, πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και κεντρική μορφή του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας»
Ο Ντικ Τσέινι, ένας από τους πιο ισχυρούς αντιπροέδρους στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και βασικός αρχιτέκτονας του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» υπό την προεδρία του Τζορτζ Μπους, πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντικ Τσένι