Κόσμος

Νέα επίσημη φωτογραφία της Ελισάβετ

Ένα νέο πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, δείχνει "ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να ποζάρει σε έναν πράσινο καναπέ", σύμφωνα με τον γερμανό φωτογράφο που ανέλαβε την απαιτητική αυτή φωτογράφηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τόμας Στρουθ δήλωσε στο BBC πως αν και στόχος του ήταν να μην καλύψει το ποιοί είναι, ήθελε το βασιλικό ζεύγος να δείχνει όσο πιο φυσιολογικό γίνεται και να υπογραμμίσει την διαφορετική τους προσωπικότητα.

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε στο πράσινο καθιστικό του Κάστρου του Ουίνσδορ και η βασίλισσα φοράει ένα φόρεμα στο χρώμα της μέντας, ενώ ο Φίλιππος ένα σκούρο κοστούμι. Κάθονται σε ένα διθέσιο καναπέ (“love sit”) και η γωνία της φωτογραφίας είναι τέτοια που ο βασιλικός σύζυγος φαίνεται σαν να είναι στη σκιά.

Η φωτογραφία διαστάσεων 1,5 επί 2 μέτρα παραγγέλθηκε από την National Portrait Gallery με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 60 χρόνων από τότε που η Ελισάβετ ανέβηκε στο θρόνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Το βίντεο που θεραπεύει τους ΑΙ Γκόλντμπεργκ, Ντε Νίρο και Ρόμπερτς και η συνομιλία με τον Ρούζβελτ
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιστράτευσε ξανά την τεχνητή νοημοσύνη, αυτή τη φορά για να σατιρίσει τους επικριτές του, ενώ λίγες ώρες αργότερα συνομίλησε με το ψηφιακό ολόγραμμα του Θεόδωρου Ρούζβελτ
Ο Ντόναλντ Τραμπ γιατρός με τη χρήση ΑΙ
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δεν θα δώσει το παρών στις τελετές κηδείας του πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ, για λόγους ασφαλείας
«Μου είπαν ότι θέλει να βγει έξω - Θέλει να συναντήσει κόσμο - Όμως, οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν του επιτρέπουν να έρθει», ανέφερε ο Ελάχι, εκπρόσωπος του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ και Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Δίκη για τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία: Επιχειρηματίας έδωσε 150.000 ευρώ για «συμβόλαιο θανάτου»
Η δημοσιογράφος έφερε στο φως υποθέσεις διαφθοράς με την εμπλοκή υψηλόβαθμων αξιωματούχων και συμμετείχε στην τεράστια έρευνα για τα «Panama Papers» - Σε κουτί παπουτσιών κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της η βόμβα
Γιόργκεν Φένεκ