Κόσμος

Νέα “καρφιά” Σαλβίνι στον Γιούνκερ με… άρωμα φορολογικών παραδείσων!

Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος δήλωσε ότι «η Ιταλία δεν κρατάει τον λόγο της», απάντησε ο ιταλός υπουργός εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο Γιούνκερ ας ασχοληθεί με τον φορολογικό παράδεισο, το Λουξεμβούργο και ας σταματήσει να καθυβρίζει τους Ιταλούς και την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους», τόνισε ο γραμματέας της Λέγκα.

Τα νέα… πυρά στον Γιούνκερ

«Για μια ακόμη φορά εκπλήσσουν οι δηλώσεις του Γιούνκερ, ο οποίος από την μια λέει ότι αγαπά την χώρα μας, και από την άλλη ζητά και πάλι λιτότητα, δικαιολογώντας την με τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις που είχε λάβει η κυβέρνηση Τζεντιλόνι», τονίζουν οι βουλευτές του κινήματος Πέντε Αστέρων. Κατηγορούν, δε, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι «δεν έχει κατανοήσει τους μηχανισμούς της Δημοκρατίας».

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας, μια ομάδα που θα απαρτίζεται από τουλάχιστο πέντε χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ολλανδία), ετοιμάζεται να απορρίψει ανοικτά τον δημόσιο προϋπολογισμό της Ιταλίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Κουμπιά σαν θηλές»: Αλλάζει η γυναικεία στολή του Βρετανικού Ναυτικού – Αντιδράσεις για το κόστος των 200.000 λιρών
Η γυναικεία στολή, την οποία έχει φορέσει κατά καιρούς και η πριγκίπισσα Άννα σε επίσημες εμφανίσεις, διαθέτει τέσσερις σειρές από δύο κουμπιά. Ωστόσο, τα δύο επάνω θεωρήθηκε ότι βρίσκονται στο ίδιο ύψος με τις θηλές
Η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας με την επίσημη στολή του Βρετανικού Ναυτικού
Τέξας: Βρέθηκαν έξι σοροί μέσα σε βαγόνι τρένου κοντά στα σύνορα με το Μεξικό – Εξετάζεται το ενδεχόμενο διακίνησης μεταναστών
Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει την ταυτότητα των θυμάτων ούτε από ποια χώρα προέρχονταν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν βρέθηκαν επιζώντες μέσα στο βαγόνι
Η σιδηροδρομική γέφυρα της Union Pacific International Railroad πίσω από συρματοπλέγματα στο Τέξας