Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα μπλεξίματα για τον… άτακτο ομογενή ιερέα!

Νέα μπλεξίματα για τον… άτακτο ομογενή ιερέα!

Ο… άτακτος ομογενής ιερέας μπήκε σε νέες περιπέτειες!

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο ιερέας είχε σοκάρει την ελληνορθόδοξη κοινότητα της Νέας Υόρκης, όταν αποκαλύφθηκε – με ροζ βίντεο που είχε γυρίσει ο ίδιος- ότι η περουβιανή γυναίκα που σύστηνε ως πνευματικό του παιδί, ήταν η ερωμένη που ικανοποιούσε τις φετιχιστικές του σεξουαλικές προτιμήσεις.

Το ερωτικό παιχνίδι με ένα… κέικ, ψηλοτάκουνα και αποκαλυπτικά εσώρουχα, που φαίνεται να παρακολουθεί μέσα από τον καθρέφτη εκστασιασμένος ο ιερέας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και οδήγησε στην απομάκρυνσή του από την εκκλησία.

Σήμερα, η πολυτάραχη ζωή του απασχολεί την ελληνορθόδοξη κοινότητα και πάλι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, από τα επίσημα ταμεία της εκκλησίας όπου προΐστατο ο ίδιος, λείπουν 99.249 δολάρια για τα οποία δεν υπάρχει κανένα δικαιολογητικό.
Οι οικονομικές ατασθαλίες, που έρχονται με έρευνα στην δημοσιότητα, κάνουν φωνές τους… ψιθύρους  για ένα ποσό που φέρεται να είχε πάρει η μελαχρινή καλλονή, βοηθός του ιερέα, ύψους 30.000 δολαρίων, από τον λογαριασμό του σχολείου της ενορίας για το οποίο ήταν υπεύθυνη.

Πηγή: New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε