Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα Ορλεάνη: Το video clip κατέληξε… ανταλλαγή πυροβολισμών σε παιδική χαρά! (VIDEO)

Φωτογραφία Twitter @MichaelDeMocker
Φωτογραφία Twitter @MichaelDeMocker

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όταν σε παιδική χαρά της Νέας Ορλεάνης στις ΗΠΑ, όπου γυριζόταν μεταξύ άλλων και ένα video clip, ξέσπασε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με το κανάλι WWL, οι πυροβολισμοί ξέσπασαν γύρω στις 7 μ.μ. τοπική ώρα της Κυριακής (3:00 π.μ. σήμερα) όταν περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στη παιδική χαρά Μπάνυ Φρεντ για να γυρίσουν ένα μουσικό βίντεο.

Σύμφωνα με μάρτυρες, τουλάχιστον δύο οπλοφόροι άρχισαν να πυροβολούν στο πλήθος. Επικαλούμενος τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Τάιλερ Γκάμπλερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης, δήλωσε πως το μόνο που γνωρίζουν για την ώρα οι αρχές είναι πως δυο ομάδες ατόμων φώναζαν η μια στην άλλη πριν ξεσπάσουν οι πυροβολισμοί.

Αρκετά άτομα κείτονταν στο πεζοδρόμιο μετά από τους πυροβολισμούς. Δέκα από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης. Τρεις αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην εφημερίδα Times-Picayune είδαν έναν άνδρα με αυτόματο όπλο και άκουσαν περισσότερους πυροβολισμούς από το πλήθος, καθώς εκείνος έτρεχε να ξεφύγει. Από θαύμα, δεν υπάρχει κανένα παιδί ανάμεσα στους τραυματίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ABC.net

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε