Κόσμος

Νέα “βουτιά” για τον Dow Jones

Μετά από μια συνεδρίαση με έντονες διακυμάνσεις, λόγω των αντικρουόμενων δηλώσεων και πληροφοριών για το εμπόριο και κυρίως τη συμφωνία των ΗΠΑ με την Κίνα, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έκλεισε τελικά με πτώση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 25.270,83 μονάδες, μειωμένος κατά 109,91 μονάδες ή -0,43%.

Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας υποχώρησε στις 7.356,99 μονάδες, χάνοντας 77,06 μονάδες ή -1,04%.

Ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.723,06 μονάδες, με απώλειες 17,31 μονάδων ή -0,63%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φλόριντα: Σοκαριστικό βίντεο από συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε κατοικημένη περιοχή – Νεκροί οι 9 επιβαίνοντες
Σκηνές καταστροφής κοντά στο Παλμ Μπιτς καθώς το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση με προορισμό τις Μπαχάμες από το Διεθνές Αεροδρόμιο Όστιν - Μπέργκστρομ
Συντριβή αεροσκάφους στην Φλόριντα
32
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Δημοκρατική βουλευτής υποστηρίζει Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο στο Μίσιγκαν λόγω Ισραήλ
Στο βίντεο που ανάρτησε η Στίβενς δηλώνει ότι "δεν έχει θέση στην προεκλογική εκστρατεία του Αμπντούλ" και κατηγορεί τον υποψήφιο ότι προωθεί ρητορική "μίσους"
Χέιλι Στίβενς και Μάικ Ρότζερς